به گزارش تسنیم به نقل از شبکه المنار خبر داد، جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که محمد ضیف از فرماندهان گردانهای عزالدین قسام زنده است و اسرائیل در ترور وی به عنوان دشمن خطرناک خود ناکام مانده است.

ناکامی دیگر به مجموعه ناکامی‌های همیشگی اسرائیل

حماس عملیات شب گذشته اسرائیل به منظور ترور ضیف را ناکامی دیگری به مجموعه ناکامی های همیشگی اسرائیل برشمرده و اعلام کرد که ضیف زنده است و همچنان فرماندهی عملیات نیروهای مقاومت را برعهده دارد.

این در حالی است که نیروهای اشغالگر صهیونیستی شب گذشته در حمله هوایی به غزه، منزل ضیف در محله شیخ رضوان را ویران کردند که در جریان آن وداد همسر ۲۷ ساله و کودک هفت ماه او به شهادت رسیدند.

فرمانده حماس که خواب آرام را از چشمان اسرائیل ربوده است

محمد ضیف که نام واقعی او محمد دیاب المصری است واسرائیل از او تحت عنوان دشمن خطرناک یاد می کند، تاکنون پنج بار از ترور جان سالم به در برده است.

وی در سال ۱۹۶۵ در اردوگاه پناهندگان فلسطینی در خان یونس واقع در جنوب غزه متولد شد و به گفته یکی از مسئولان جنبش حماس، از آنجا که هیچ گاه در یک مکان آرام نمی گرفت، به ضیف (مهمان) معروف شد.

طراحی عملیات متعدد ضد صهیونیستی در ۲۰ سال گذشته

اما ارتش اسرائیل اعلام کرد که این فرمانده حماس در طول بیش از ۲۰ سال اخیر، عملیات بزرگ و متعددی را علیه اسرائیل طراحی کرده است که شامل ربودن سربازان اسرائیلی و عملیات شهادت طلبانه به اضافه شلیک موشک و حفر تونل بوده است.

ضیف در سال ۱۹۸۹ برای نخستین بار به همراه صدها نفر از اعضای حماس دستگیر شد و ۱۶ ماه بدون محاکمه در بازداشت اداری به سر برد.

این در حالی بود که اسرائیل وی را به دست داشتن در ربودن و کشتن نحشون واکسمن سرباز اسرائیلی در سال ۱۹۹۴ متهم کرده بود.

بنابر اعلام ارتش رژیم صهیونیستی، ضیف پس از ترور یحیی عیاش در سال ۱۹۹۵، نقش مهندس گردان های عزالدین قسام را برعهده گرفت و عملیات متعددی را برای انتقام ترور عیاش طراحی کرد که در جریان آن بیش از ۵۰ صهیونیست به هلاکت رسیدند.

در پی این تحولات، مسئولان تشکیلات خودگردان فلسطین در می ۲۰۰۰ ضیف را دستگیر کردند اما وی در آغاز انتفاضه دوم موفق شد فرار کند.

هرچند ضیف پنج بار از عملیات ترور جان سالم به در برد، اما در جریان این حملات چشم و پای او آسیب دید.

ضیف در سپتامبر ۲۰۰۲ نیز از حمله به خودروی وی در منطقه شیخ رضوان در شمال غزه جان سالم به در برد و هرچند منابع خبری فلسطینی از فلج شدن او در این عملیات خبر دادند، اما این اخبار مورد تایید قرار نگرفته و صحت نداشت.

ضیف در سال ۲۰۰۲ و پس از اینکه صلاح شحاده در بمباران صهیونیستی به شهادت رسید، به عنوان فرمانده گردان های القسام انتخاب شد و در نوامبر ۲۰۱۲ و همزمان با آغاز حمله اسرائیل به غزه، نیروهای صهیونیستی احمد الجعبری معاون او را ترور کردند.

الجعبری فرماندهی عملیات گردان های القسام را برعهده داشت و پس از ترور او، ضیف در ساختار گردان های القسام تغییراتی داد که بسیار محرمانه باقی ماند.

اسرائیل بر این باور است که ضیف عامل سلسله عملیات شهادت طلبانه حماس است که در جریان انتفاضه دوم فلسطین، چند دستگاه اتوبوس و اماکن عمومی در تل آویو هدف قرار گرفت.

ضیف، شخصیتی بسیار آرام

به گفته یکی از مسئولان جنبش حماس ضیف از هیچ وسیله فنی و تکنیکی جدید استفاده نمی کند و همواره کاملا محرمانه فعالیت می کند و بسیار محتاط بوده و سرعت بسیاربالا و غیرعادی دارد و بسیار باهوش است و فقط یک عکس از او موجود است که مربوط به ۲۰ سال پیش است و جز موارد بسیار اندک در رسانه ها ظاهر نشده است.

به گفته این مسئول حماس، ضیف در سال ۲۰۱۲ به اسرائیل هشدار داد که چنانچه به فکر حمله زمینی به غزه بیفتد، بهای سنگینی خواهد پرداخت.

ضیف به طور بی‌سابقه و در نخستین موضع گیری از زمان آغاز تلاش برای آتش بس درغزه روز گذشته در یک نوار ضبط شده تاکید کرد که تا زمانی که محاصره غزه پایان نیافته و حملات اسرائیل به این باریکه متوقف نشود، آتش بس تحقق نخواهد یافت.

وی از آغاز دهه هشتاد مغز متفکر حماس بوده و به گفته یکی از رهبران این جنبش، در زمان دانشجویی در فعالیت هنری و تئاتر خلاقیت داشت اما در کارهای داوطلبانه به ویژه کمک و خدمتگزاری به دانشجویان مستمند بسیار فعال بود و جوانی خجالتی و مودب و خوش خلق بود که همواره با صدای آرام صحبت می کرد و به کارهای خیریه علاقمند بود و از زمان نوجوانی شیفته کارهای نظامی بود


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 30 مرداد 1393برچسب:استیضاح,فرجی دانا,وزیر علوم,فروزنده,
به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله؛ لطف‌الله فروزنده دهکردی قائم‌مقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و عدم رای اعتماد مجلس به فرجی دانا اظهار داشت: در مرحله اول باید از مجلس تشکر کرد که به وظیفه نظارتی خود به خوبی عمل کرد و نباید فضایی ایجاد شود که افرادی با ادعای دموکراسی روند قانونی امور و ابزارهای نظارتی نمایندگان مردم را دچار انحراف کنند.
* تعامل دولت و مجلس در چارچوب حفظ ارزش‌ها شکل می‌گیرد
وی با بیان اینکه رئیس جمهور و هیئت دولت باید بدانند مجلس مسئله ارزش‌ها را نادیده نخواهد گرفت، ادامه داد: آقای روحانی باید به شعار اعتدال خود پایبند باشد و قطعاً تعامل دولت و مجلس در چارچوب حفظ ارزش‌ها شکل می‌گیرد.
فروزنده با تأکید براینکه وزرا برای گرفتن رأی اعتماد از نمایندگان مجلس قول دادند که ارز‌ش‌ها را نادیده نگیرند، خاطرنشان کرد: رئیس جمهور و وزرا باید توجه کنند که نمی‌توانند نسبت به نظارت مجلس بی‌توجه باشند.
* پیام مجلس به وزرای دولت یازدهم
قائم مقام جمعیت ایثارگران اضافه کرد: مجلس پیام داد وزرایی که ارزش‌ها را حفظ کنند حتی اگر گرایش سیاسی مخالف هم داشته باشند می‌توانند فعالیت کنند و این مسئله بسیار مهم است.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که عناصر فتنه‌گر به درون دولت نفوذ نکنند و تأکید کرد :دولت باید مقابل افرادی که تفکرات لیبرالیستی دارند، بایستد.
فروزنده در پایان با اشاره به تعامل دولت و مجلس در آینده، تصریح کرد: ان‌شاءالله مانند امروز شاهد رفتارهای عقلایی باشیم و وحدت که مهم‌ترین نیاز ما است حفظ شود.
 

برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 30 مرداد 1393برچسب:شهید,شهیدان,مظلوم,مظلومین,شهید امر به معروف,
شهیدی مظلوم تر از مظلوم !!!

اینجا کجاست؟
پایگاه خبری انصارحزب الله - اینها عکس مزار یک شهید در تهران است که ۵ ماه از شهادتش می گذرد. او برای خیلی از ماها ناآشنا و غریبه نیست. روزی در همین کوی و برزن و شهر، در دفاع از نوامیس مملکتش مورد تعدی قرار گرفت و مجروح شد. امروز که قریب به ۱۵۰ روز از شهادتش می گذرد، مزار شریفش بدون سامان و مرتب سازی رها شده است. نه مزاری و نه سنگ قبری. باید به حال خودمان بگرییم. آن از قوانین حمایت از آمران و ناهیان و این از مابعد شهادت مظلومانه شان. واقعا به کجا می رویم؟!

بسیجی مظلوم همیشه تاریخ!
شهید مددخانی شهید مظلوم امر به معروف و نهی از منکر ۱۹ سال غریبانه زخم ناجوانمردان را به جان خرید و آه نکشید و نهایتا هم در غربت کامل در بیمارستان بقیه الله (عج) بر اثر عوارض ناشی از جراحاتش و داروها و عمل های سنگین، جان به جان آفرین تسلیم نمود و به دیدار امام شهیدش حسین(ع) شتافت.
او که احراز شهادتش هم تا کنون به مدد همت مسئولین، در هاله ای از ابهام باقی مانده؛ هم اکنون در قطعه صالحین بهشت زهرای تهران غریبانه آرام گرفته است.

مسعود مددخانی که بود؟
شهید مددخانی ۱۹ سال پیش همراه با تعدادی از بسیجیان به یک ساختمان نیمه‌ساز که تبدیل به مرکز فسادی در تهران شده بود وارد شده و برای پیشگیری از ادامه فعالیت آن کانون فساد اقدام می‌کند. بر اثر ضربه وارده از سوی یکی از اراذل و اوباش و پرتاب از بالای ساختمان دچار آسیب‌دیدگی شدید می‌شود. او در حالی که غرق خون و بیهوش به مدت یک شب کامل در همان ساختمان افتاده بود، صبح فردا عابران وی را به بیمارستان می رسانند و تحت درمان دیرهنگام قرار می گیرد. وی در طول تمامی سال های گذشته ۴ بار تحت عمل جراحی سنگین قرار گرفت و با مشکلات آسیب نخاع روبرو و حتی از اولیات پوشش های درمانی نیز محروم بود. این شهید عزیز و غیور در فتنه ۷۸ هم به مدد رهبر و مولایش شتافت و در آنجا نیز تعدادی اراذل وی را کی صرفا در حال تردد در مقابل دانشگاه تهران با شمایل مذهبی بود، مورد ضرب و شتم شدید قرار دادند. او بعد از جراحت دوم دچار عوارض شدیدتر گشت و تنها به مدد پیگیری عده ای از بسیجیان، صرفا بخشی از حقوق حقه وی استیفا گردید و علیرغم توصیه پزشکان به استفاده از شیوه های درمانی غیر جراحی و غیر شیمیایی (آب درمانی و ...) به دلیل عدم حمایت مسئولین ذیربط و نیز نداشتن تمکن مالی لازم، نهایتا بر اثر عوارض جراحی های متعدد و تجمیع لخته های خون در ریه اش به لقاء الله پیوست.

زینب را این بانو امروز معنا کرد!
همسر دردمند ایشان که با اطلاع از مشکلات ناشی از جانبازی ایشان و بعد از مجروحیت، با هدف رضایت خداوند، همسری ایشان را می پذیرد در بازگوئی قسمتی از خاطرات آن شهید عزیز می گوید: در هر بار رفت و آمد به آزمایشگاه و بیمارستان بایست آمبولانس می گرفتیم که این موضوع هم همیشه و به راحتی محیا نمی شد. نمی توانست بنشیند یا بایستد؛ راست می نشست و در این ۱۹ سال هیچوقت نتوانست راحت دراز بکشد. گمنامی را دوست داشت و نمی خواست اسمش به سر زبان ها و جلوی دوربین ها برود و خیلی از مصاحبه ها را رد می کرد. خیلی دلش می خواست خدمت آقا برسد و یا با هم زیارت مشهد برویم که هیچ کسی کمک نکرد و هیچوقت هم جور نشد و نتوانستیم برویم و این داغ بر دلش ماند. در آخرین پیگیری درمانی، ساعت ۱۱ و ربع شنبه ۱۶/۱/۹۳ در بیمارستان بقیه الله مرا صدا کرد، کاملا هوشیار بود، از من آب می خواست، از پرستارها قبول نکرد، آب را که خورد جابجا شد، کمی صحبت کردم و به او آرامش دادم، آمدم این طرف تر، دیدم دکتر صدایم کرد و گفت: مسعود تمام کرد!


منبع:مشرق

برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 30 مرداد 1393برچسب:وزیر,وزیر علوم,عزل,رییس جمهور,

به گزارش«خبرگزاری دانشجو»، شبکه‌های بیگانه و مغرض قصد دارند با سوء استفاده و تحریف ماجرای عزل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، اقدام به ایجاد شکاف میان مجلس و دولت یازدهم کنند.

ای بی سی:
پارلمان ایران وزیر میانه رو را برکنار کرد

به گزارش خبرگزاری ای بی سی، نمایندگان افراطی! ایران، با عزل وزیر علوم به اتهام حمایت از غرب‌گراها در دانشگاه‌، حسن روحانی -رئیس جمهور میانه روی ایران- را تنبیه کردند.

بدین ترتیب، رضا فرجی دانا اولین وزیر کابینه روحانی است که از مجلس رای عدم اعتماد می گیرد. از ۲۷۰ نماینده حاضر، ۱۴۵ نفر رای به عدم کفایت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دادند.

گفتنی است، روحانی که در زمان استیضاح وزیر علوم در سفر استانی به سر می‌برد، اظهار امیدواری کرده بود نتیجه بررسی مجلس، اعتماد بیشتر به وزیر علوم باشد.

بر اساس این گزارش، عزم فرجی دانا که به بهانه حمایت از غرب‌گرایان، انتصاب اساتید مخالف با انتخابات ۲۰۰۹ و سکوت در برابر هجمه به آموزه‌های اسلامی صورت گرفت، موجبات افزایش اختلاف سیاسی میان روحانی و مخالفان تندرو! وی را فراهم خواهد کرد.

الجزیره:
عزل وزیر علوم، تنبیهی برای روحانی

به گزارش خبرگزاری الجزیره، نمایندگان مجلس ایران با عزل وزیر علوم به اتهام حمایت از غرب‌گراها در دانشگاه‌، حسن روحانی -رئیس جمهور میانه روی ایران- را تنبیه کردند.

الجزیره در تحلیلی مغرضانه، از رای عدم اعتماد به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری –رضا فرجی دانا- به عنوان گوشمالی سخت رئیس جمهور روحانی –که خود را به ایجاد روابط باز و دیپلماتیک با غرب متعهد می داند- یاد کرد.

این در حالی است که پیش از آن روحانی با دفاع از وزیر علوم، خواستار رای اعتماد مجدد نمایندگان ملت شده بود. از چند روز پیش، اصلاح طلبان و میانه‌روها با دفاع از عملکرد فرجی دانا، محافظه کاران را به تضعیف دولت متهم کرده بودند.

آسوشیتد پرس:
مستقیم ترین حمله مجلس محافظه کار ایران علیه دولت روحانی

به گزارش خبرگزاری اسوشیتد پرس، نمایندگان افراطی! مجلس ایران، با عزل وزیر علوم به اتهام حمایت از غرب‌گراها در دانشگاه‌، حسن روحانی -رئیس جمهور میانه روی ایران- را تنبیه کردند.

نمایندگان مجلس با ۱۴۵ رأی موافق، ۱۱۰ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۷۰ نماینده حاضر در صحن، با عدم‌اعتماد به فرجی‌دانا موافقت ‌کردند و بر این اساس اولین وزیر استیضاحی دولت روحانی، نتوانست مجدداً رأی اعتماد را کسب کند.

بر اساس این گزارش، عدم اعتماد به فرجی دانا، مستقیم ترین حمله مجلس محافظه کار ایران علیه دولت روحانی است.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 30 مرداد 1393برچسب:هاشمی,وزیر,فتنه,فتنه گر,


به گزارش جهان، هفته نامه «صدا» نوشت: این روزها صدای خیلی‌ها رو درآورده و هر کسی نظری دارد نسبت به آقای قوچانی و نظریاتش. درست یا نادرست این شیوه ی قوچانی هست و تو آشفته بازاری که سیاست می‌نامندش شاید جواب بدهد برای دوستانی که تا دیروز زیر پرچم سفید شیخ مهدی [کروبی] سینه می‌زدند و امروز زیر پرچم بنفش شیخ حسن [روحانی].

کاری با قیاس صورت گرفته [روحانی و میرحسین موسوی] ندارم و اصلا هم مهم نیست که مهندس با چه کسانی مقایسه شده و چه گفته شده است که نیازی به دفاع امثال من ندارد مهندسی که مسیر تاریخ معاصر را عوض کرد. 

اما وقتی یادم می افتد که عیسی کلانتری [وزیر کشاورزی دولت های هاشمی رفسنجانی و خاتمی و از حامیان میرحسین در انتخابات ۸۸] می‌گفت «کروبی از شرایط به وجود آمده نهایت سوء استفاده را کرد و با رای کمتر از آرای باطله، خود را به جنبش سبز و مهندس موسوی چسباند و از خود قهرمان ساخت وگرنه کروبی و دوستان ایشان هیچ جایگاهی در بین مردم و جریانات سال ۸۸ نداشتند، یعنی اصلا دعوا بر سر کروبی و رای ایشان نبود، اطرافیان کروبی موج سواران خوبی بودند و خود ایشان نیز هم... »، به این شیوه ی دوستان هیچ خرده‌ای نمی‌گیرم.

وقتی فایل صوتی را دوباره گوش می دهم، میبینم به مهندس هم نقد دارد، نه به خاطر رفتارش بلکه به خاطر اینکه ۱۲ سال دیر وارد عرصه شد. کلانتری است دیگر. از خاطرات ملاقات سه نفره خودش و شافعی و نبوی با مهندس می‌گوید و گلایه دارد از زهرا رهنورد به خاطر نقشش در رادیکال شدن مهندس. می‌گوید مهندس اگر میپذیرفت و حزب تشکیل می‌داد امروز ردای ریاست جمهوری را بر تن داشت.

کلانتری می‌گوید آن دسته از اصلاح طلبانی که فکر می‌کنند با قرار گرفتن در برابر روحانی می‌توانند دوره ی دوازدهم ریاست جمهوری قدرت را در دست بگیرند سخت در اشتباهند چرا که اگر روحانی رییس جمهور ۴ ساله باشد قدرت به گروهی به غیر از اصلاح طلبان منتقل خواهد شد.

کلانتری کم حرف نزده است، در ۲ ساعتی که با هم گپ زدیم، از در و دیوار این شهر گرفته تا بسیاری از پشت پرده‌های سیاست ...

پی نوشت: موقع خداحافظی گفت وقتی با این صراحت آدم رو به زبون میاری، ببینم چطور میخواهی این مطالب رو منتشر کنی؟!


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 30 مرداد 1393برچسب:وضع,وضع افتضاح کشور,اسلام در خطر است,,

پایگاه خبری انصارحزب الله: ممكن است اين اشكال به گزارش پيش رو وارد شود كه به لحاظ موضوع مورد بحث مي‌بايست در صفحه‌اي ذيل كليشه ادب و هنر به آن پرداخته شود. اما از يك سو به اين دليل كه موضوعات مرتبط با عرصه ادب و هنر جزء جدايي‌ناپذيري از فرهنگ محسوب مي‌شوند ترجيحا سوژه اين گزارش در اين صفحه و ذيل كليشه فرهنگي به شرح و بسط گذاشته شد. از ديگر سو اين احتمال وجود دارد كه طبق معمول طيفي خاص يالثارات را به بدبيني غليظ يا امنيتي كردن فرهنگ متهم كنند كه در پاسخ بايد گفت اين هفته‌نامه اساسا فرهنگ را موضوعي راهبردی و همراه با ملاحظا ت امنیتی امنيتي مي‌داند كه نشانه آن نيز تلاش دشمن براي خدشه دار ساختن اساس وجودي نظام جمهوري اسلامي ايران از همين زاويه است.

بخش اول

«رضا رشيدپور» كسي بود كه كار خود را با «جوك» گفتن در برنامه‌هاي صبح بخير ايران آغاز كرد. «شب شيشه‌اي»، «عبور شيشه‌اي» و «مثلث شيشه‌اي» برنامه سه‌گانه گفتگو محور رشيدپور در شبکه تهران بود كه بخش آخري پس از پخش قسمت سي و پنجم توقيف شد و بعد از آن سر‌‌وکله رشيدپور هم در تلويزيون پيدا نشد اما در عوض با همت مضاعف در شبکه‌هاي ماهواره‌اي «ايرانيان» و «تلويزيون پرسپوليس» مشغول فعاليت شد و در برنامه‌اي با نام «شب بخير شما» ضمن تشويش اذهان عمومي در موارد متعدد با دعوت از يک موزيسين، مسئله روابط دختر و پسر را به عنوان موضوع بحث برنامه با او مطرح كرد. 

اما روز شنبه ۱۶ فروردين خبري از اجراي رضا رشيدپور در شبکه نسيم در برخي رسانه‌ها منتشر و حتي به صورت پيامک ارسال شد که همان پايگاه‌هاي خبري مدعي بودند اين خبر بر اساس نوشته اين مجري در صفحه اينستاگرام شخصي‌اش تنظيم شده است. 
«رشيدپور» در اين صفحه از بازگشت خود پس از پنج سال به تلويزيون با يک برنامه گفتگو محور خبر داده بود که طبق هماهنگي‌هاي صورت گرفته، حسن روحاني رئيس‌جمهور نخستين مهمان آن با فضاي پرسش‌هاي غيرمنتظره و عجيب خواهد بود.

اين خبر به دفتر رياست جمهوري هم رسيد و با پيگيري‌هاي خبرنگاران مربوطه، مشخص شد که رئيس‌جمهور شب گذشته هيچ برنامه‌اي براي حضور در صدا و سيما و انجام مصاحبه تلويزيوني نداشته است. گرچه تيزرهاي برنامه نامبرده چند باري در شبکه نسيم روي آنتن رفت و رشيدپور که چندي‌ پيش در يک ويدئو خطاب به عزت‌الله ضرغامي انتقاداتي روانه صدا و سيما کرده بود، در اين تيزر برنامه خود را معرفي مي‌کرد، اما با رسانه‌اي شدن آن حتي مدير روابط عمومي شبکه نسيم هم اين موضوع را تکذيب کرد و گفت: چنين خبري صحت ندارد و قرار نيست آقاي رشيدپور برنامه‌اي را در اين شبکه روي آنتن ببرد. حتي خود آقاي رشيدپور در صفحه اينستاگرام خود اين خبر را تکذيب کرده است. رشيدپور در متني که روابط عمومي شبکه نسيم از آن به عنوان تکذيبيه نام برده بود، تاخير در زمان افتتاح شبکه نسيم را دليلي بر عدم پخش برنامه عنوان و اعلام کرده بود مهمانان گوناگوني به اين برنامه خواهند آمد که بيشتر از هنرمندان هستند اما رئيس‌جمهور نيز يکي از گزينه‌هاي گفتگو است. 

اين مجري پر مسئله پيش از اين در گفتگويي با ويژه‌نامه نوروزي روزنامه ايران گفته بود كه چرايي ممنوع‌التصوير بودن خود در تلويزيون را نمي‌داند اما آن را به طور کلي مرتبط با «گرد و غباري که با حوادث سياسي و اجتماعي در سال ۸۸ به وجود آمد» ذکر مي‌کند. 
اين مجري ممنوع‌التصوير در ايام انتخابات رياست جمهوري به ستاد انتخاباتي حسن روحاني پيوسته بود كه ظاهرا با واكنش رسانه ملي روبرو مي‌شود و خودش در همان مصاحبه در پاسخ به اين سؤال که چه زماني از واکنش و مخالفت صدا وسيما از پيوستنش به ستاد انتخاباتي حسن روحاني مطلع شد؟ گفته بود: «فکر مي‌کنم در مسير هوايي تهران به گرگان بوديم که نامه‌اي را يکي از مقامات به من نشان داد که در آن به صورت رسمي ذکر شده بود که برنامه‌هاي تبليغاتي دکتر روحاني اگر توسط رشيدپور اجرا شده، به دليل ممنوع‌التصويري ايشان قابل پخش نيست و زير آن پاراف شده بود که طبق قانون انتخابات چنين ايرادي پيگرد قانوني دارد و از طريق ستاد انتخابات قابل پيگيري است که من تازه آنجا متوجه نيت صداوسيما شدم». 

وي همچنين درباره واکنش روحاني به اين نامه صداوسيما نيز گفت: «من در طول کارم با تيم رسانه‌اي ايشان به خاطر ملاحظات سياسي و شخصيت ديپلماتيک دکتر روحاني فقط يک بار به ايشان نزديک شدم و گفتم که اگر حضور من در اين مجموعه مضر است و موجب اختلاف مي‌شود حاضرم داوطلبانه بروم، که دکتر روحاني با بزرگواري که داشتند، لبخندي زدند و گفتند خير تا آخر سفر با ما بياييد که من هم استقبال کردم و تا آخر کار با تيم ايشان بودم». 

اما حالا «رشيدپور» مدتي است كه بر صفحه تلويزيون پديدار شده و شبكه «نسيم» را قرق كرده است. شبكه‌اي كه برخي مي‌گويند گل برنامه‌هاي آن «كي شبيه كيه؟!» است. 

بخش دوم 

توليدات تلويزيوني، برنامه‌هاي بي‌محتوا و غير‌‌‌جذاب درحالي باعث فرصت‌گيري از نيروهاي مستعد مي‌شود که بودجه بسياري را نيز از بيت‌المال حيف و ميل مي‌كنند. ضمن اينکه توليدات بي‌محتوا و غير جذاب يک اثر سوء ديگر هم دارد و آن اينکه اين ويژگي‌ها باعث سوق دادن عده ای مخاطب به سمت شبکه‌هاي ماهواره‌اي هم مي‌شود و تلويزيون سرمايه اصلي خود را از دست مي‌دهد. بهتر است به اين شکل مطرح کنيم که اين آثار کاملا ضد فرهنگي و مخاطب‌پران هستند و تاثير سويي بر ديگر آثار تلويزيوني هم خواهد داشت. به نظر مي‌رسد «عينک آفتابي» به تهيه کنندگي، کارگرداني و اجراي «رضا رشيدپور» که اين روزها از شبکه نسيم پخش مي‌شود نمونه بارز اين دسته از آثار است،؛برنامه‌اي که بي‌محتوا، غير جذاب و همراه با لودگي و کپي‌برداري ناشيانه از آثار طنز منسوخ شده دهه ۶۰ است. 

اينکه دست اندرکاران تلويزيون به چه قيمتي حاضر شده‌اند آنتن تلويزيون را در اختيار اين لودگي منسوخ شده بگذارند، فرصت ديگري مي‌طلبد اما بايد به اين نکته توجه داشت که برنامه‌اي روي آنتن شبکه نسيم مي‌رود که نه متن قابل توجهي دارد و نه بازيگران آن مستعد آثار طنز هستند و قاعدتا با بررسي بيشتر به راحتي درمي‌يابيم که نويسندگان آيتم‌هاي اين برنامه، ظاهرا قصد کپي‌برداري از «ساعت خوش» مهران مديري را داشته‌اند. جالب اينجاست که خود رشيدپور هم از چهره مهران مديري دهه ۶۰ و ۷۰ تقليد مي‌کند. وي يک عينک آفتابي به چشم دارد و درحال سخنراني است و تکيه‌کلام‌ها و فيگورهاي مهران مديري در دهه ۶۰ و ساعت خوش را دنبال مي‌کند. 

با گذر از اين زاويه قابل تامل اما برنامه ديگري توسط رشيدپور در شبكه نسيم در حال اجراست به نام «كي شبيه كيه؟» سر و ته اين برنامه كه طي يادداشتي در شماره ۷۵۸ يالثارات نيز به آن اشاره و اعتراض شد به اين نكته اختصاص دارد كه عده‌اي زن و مرد يا دختر و پسر ادعا مي‌كنند كه شبيه فلان آدم مشهور هستند و به همين منظور تصاوير خود را براي قضاوت در اين باره به برنامه ارسال مي‌كنند. «كي شبيه كيه؟» نيز با پخش اين تصاوير يكي از آنان را كه بيش از ديگران شبيه شخص مشهور ادعا شده است برمي‌گزيند و به صورت حضوري به برنامه دعوت مي‌كند. در اين ميان چهره اشخاص از چند زاويه و به شكل كلوزآپ نمايش داده مي‌شود تا بينندگان با دقت در اجزاء صورت شخص مدعي به قضاوت درباره ادعاي او بپردازند.

اين نكته‌اي است كه در مورد مردان چندان جلب توجه نمي‌كند اما مسئله وقتي حاد مي‌شود كه نوبت به نمايش صورت زنان مدعي شباهت با فلان هنرپيشه مشهور هستند. مخاطباني كه اين برنامه را ملاحظه كرده‌اند شهادت مي‌دهند كه چه فضاحتي در اين بين به بار مي‌آيد و چطور زنانگي نواميس مردم با حركات نمايش گونه‌اي كه از سوي كارگردان به او آموزش داده شده در مقابل ديدگان ميليونها بيننده ظاهر مي‌شود. 
تهيه كننده اين گزارش تا پيش از نگارش آن، تنها به همين بعد زننده ماجرا توجه كرده بود اما وقتي يكي از مطلعين نكته كوتاه اما مهمي را درباره اين سبك از برنامه شرح داد زاويه جديد و البته هولناكي را به موضوع مورد اشاره گشود كه به نظر مي‌رسد بايد نيروهاي امنيتي روي آن تمركز ويژه‌اي داشته باشند. 

اين فرد مدعي بود كه در آمريكا نيز برنامه‌هاي مشابهي با همين عنوان ساخته مي‌شود كه هدف از آن يافتن شباهت بين افراد و هنرپيشه‌هاي هاليوود است. اما اين تنها پوششي براي كار اصلي است! چنانچه پس از مراجعه افراد مدعي و دستچين شدن شبيه‌ترين اين افراد، آنان را به دست جراحي پلاستيك مي‌سپارند تا شباهت مضاعفي به هنرپيشه‌هاي مورد نظر پيدا كنند. اما اين نه پايان كار بلكه آغاز فرايندي است كه اين افراد را وارد «تجارت سكس» خواهد كرد تا در قبال دريافت مبالغ هنگفت توسط باندهاي مافيايي به عنوان بدل فلان ستاره سينما در اختيار ثروتمندان قرار بگيرند. 

اين اظهارات باورنكردني درحالي باعث «سوت كشيدن» سر شنونده مي‌شود كه جستجوي كوتاهي در فضاي مجازي، اطلاعات كامل‌تري را در اختيار او قرار مي‌دهد. اين فرايند جستجوگر را با اطلاعات متفاوتي مواجه مي‌سازد. از جمله اينكه برنامه «كي شبيه كيه؟» در حالت عادي يك سوژه سوخته دسته چندم است كه پيش از شبكه «نسيم» و برنامه «رشيدپور» از سوي طيف گسترده‌اي از پايگاه‌هاي خبري زرد داخلي و خارجي گرفته تا شبكه اجتماعي اينستاگرام و برخي پايگاه‌هاي مشكوك رژيم صهيونيستي براي دستيابي به اهداف مورد نظر، اعم از جذب مخاطب يا جمع‌آوري وسيع اطلاعات شخصي افراد در سرتاسر جهان به آن پرداخته شده است. يكي از مشهورترين اين پايگاه‌ها «ماي هريتاژ» يا «ميراث من» نام دارد كه از «يهوديه» واقع در سرزمين‌هاي اشغالي اداره مي‌شود. 

اما بخش ديگر اطلاعات كه با دعاوي اوليه ما در اين گزارش مرتبط است، داده‌هاي گسترده‌اي از زنان بدكاره است كه به واسطه شباهت عجيب خود به يك ستاره سينما مشهور شده و اكنون خود يك ستاره در عالم پورنو محسوب مي‌شوند. درحالي اين زنان به شكل بين‌المللي فعاليت مي‌كنند كه به دليل اين ويژگي خاص (شباهت به افراد مشهور) از جايگاه ويژه‌اي برخوردار بوده و تجارت بسيار پر سودي را نيز براي دلالان فعال در اين عرصه رقم مي‌زنند. تصاوير اين افراد كه توسط پايگاه‌هاي خبري خاصي معرفي مي‌شوند در حالي در دسته‌هاي ۱۰ الي ۵۰ نفره در ديد عموم قرار دارد كه تصوير وي در كنار هنرپيشه بدل او قرار داده شده است چنانچه اين پديده با نام «ستاره‌هاي سكس همزاد افراد مشهور» معرف حضور همه فعالان در اين عرصه است. 

بخش سوم

«الي نحاس» يك دلال مشهور زن است که سال۲۰۰۷ در جشنواره فيلم «کن» به جرم اشتغال به «تجارت زنان»، دستگير شد. اما وي پيش از شهره شدن به اين شغل براي برگزاري جشن‌تولدي ۱ ميليون دلاري براي «معتصم قذافي» در سال ۲۰۰۴ در مراکش، شهرت داشت. اين دلال زنان بدكاره در جايي دستگير شده بود كه برخي ستاره‌هاي سينماي ايران حضور در آن را، به معناي دست يافتن به كعبه آمال خود مي‌دانند و رسانه‌هاي معلوم‌الحال نيز اين پديده را به عنوان نقطه آرماني توفيقات يك هنرمند سينما، به مخاطب معرفي مي‌كنند. در آخرين نمونه «ليلا حاتمي» كه براي چندمين بار مفتخر به حضور در اين جشنواره شده بود به ديده‌بوسي با «ژيل ژاكوب» رئيس اين جشنواره پرداخت كه پرونده شكايت ۵۰ خواهر دانشجو از وي هنوز در دستگاه قضايي بلاتكليف مانده است. 

با وجود اين پديده دردآور به نظر مي‌رسد بايد با گذر از آن به شرح ماجراي مربوط به گزارش اصلي پرداخت. چنانچه زماني‌که «الي نحاس» دستگير شد، پليس دفترچه تلفن او را که شامل اسامي ده‌ها نفر از پولدارترين شاهزاده‌ها و پادشاهان خاورميانه بود را ضبط کرد ولي او تاکيد کرد که تنها آنها را مي‌شناسد ولي اين مطلب هيچ ربطي به «تجارت جنسي» ندارد. به گفته پليس، برخي از «بدنام‌هاي لوکس» در قالب گروه‌هايي سازمان يافته همانند آنچه که «الي نحاس» هدايت آن را به عهده داشت فعاليت مي‌کنند که اکثر آنها از پاريس، لندن، ونزوئلا، برزيل، مراکش و روسيه آمده‌اند و برخي ديگر به صورت گروه‌هاي کوچکي هستند که به صورت مستقل فعاليت مي‌کنند.

سال ۹۲ و در خلال برگزاري جشنواره كن «الي نحاس» که سال ۲۰۰۷ در جشنواره فيلم کن به جرم تجارت زنان دستگير شده بود گفت: «مدل‌ها و برخي از بازيگران زن هاليوود در هتل‌ها و پارتي‌هاي شبانه‌اي که در کن برگزار مي‌شود خودفروشي مي‌کنند.»

اين تاجر لبناني يکي از نزديکان «معمر قذافي» بود که به جرم ترويج و گسترش فحشاء و تجارت زنان در اين جشنواره توسط پليس فرانسه دستگير و براي هميشه از جشنواره کن اخراج شده بود، البته دادگاه فرانسه او را به ۸ سال زندان نيز محکوم کرد ولي پس از ۱۱ ماه زنداني بودن به دليل کمبود مدارک لازم، آزاد شد و به سرعت به لبنان بازگشت و اکنون از ترس دستگيري توسط پليس اينترپل، نمي‌تواند از زادگاهش خارج شود. كارشناسان هنري معتقدند حضور «الي نحاس»، دارنده يک آژانس مدل‌يابي در لبنان، تا سال ۲۰۰۷ همانقدر در جشنواره عادي و متدوال بوده است که حضور ستاره‌هايي چون «براد پيت»، «آنجلينا جولي» و «شارون استون» متداول بود. 

«الي نحاس» پس از گذشت چند سال، در جريان برگزاري جشنواره ۲۰۱۳ کن، با اشاره به اين مطلب که امروزه جشنواره کن همچنان بستري براي تجارت جنسي است، گفته بود: «چرا فقط من بايد تحت تعقيب قرار بگيرم و از اين جشنواره اخراج شوم، چون از نزديکان «قذافي» و پسرش هستم، در حالي‌که مدل‌ها و حتي برخي از بازيگران زن هاليوود در هتل‌هاي کن و پارتي‌هاي شبانه‌اي که در کن برگزار مي‌شود، حضور مي‌يابند و خودفروشي مي‌کنند.»

«نحاس» ۴۸ ساله که قضاوت دستگيري و محکوميت خود را ناعادلانه مي‌دانست، در ادامه مصاحبه‌ تلفني‌اش با هاليوود ريپورتر گفته بود: «من در ميان دريايي از افراد پولداري که اين تجارت را مي‌گردانند، به طرز ناعادلانه‌اي تک افتاده‌ام، آنها به راحتي به دومين تجارت بزرگ جشنواره کن که بعد از فيلم، جنسيت است، مي‌پردازند. چرا من؟ پليس به خوبي مي‌دانست که چه چيزي در جشنواره کن در جريان است و با بي‌تفاوتي کامل چشمانشان را بستند، ولي يک‌دفعه چه شد که توجه‌شان به من جلب شد، چون من براي قذافي کار مي‌کردم.»

ادعاي «الي نحاس» موضوعي بود كه «راجر ايبرت»، منتقد آمريکايي سال ۲۰۱۰ پيش از مرگ در صفحه توييتر خود درباره آن نوشته بود: «هر ساله زناني که فرانسوي‌ها آنها را «دختران فراخوان‌شده گرانقيمت» با متوسط قيمت ساعتي ۴هزار دلار و زناني که در کنار خيابان‌ها قدم مي‌زنند با متوسط قيمت ساعتي ۵۰ تا ۷۵ دلار خود را عرضه مي‌کنند. زناني از اين دست در جشنواره کن کاملا مشخص‌اند، آنها بسيار خوش‌پوش‌اند و سيگار هم نمي‌کشند.»

درحالي روزنامه انگليسی زبان «سان» مي‌نويسد: «پيدا کردن يک زن بدنام در جشنواره کن از خريد يک پيتزا هم راحت‌تر است» كه يکي از زنان بدنام محلي با نام مستعار «ديزي» نيز در مصاحبه با نشريه سينمايي «هاليوود ريپورتر» گفته بود: «ما همه منتظر فرا رسيدن ايام جشنواره کن هستيم. اين يک رقابت بزرگ است چون دختران بسياري زيادي آنجا هستند ولي خوب به هر حال ما محلي‌ها نسبت به بقيه يک امتياز داريم و آن آشنايي با نگهبان و متصدي هتل است.»

نگهبان يکي از هتل‌هاي کن درباره اين ادعا مي‌گويد: «زنان بدنام اهل کن، به نگهبان و متصدي هتل‌هاي مجلل اين شهر رشوه مي‌دهند و در عوض نگهبان‌ها گاهي اوقات مطالبه‌کنندگان را به سمت آنها هدايت مي‌کنند، در طول ده روز برگزاري جشنواره به طور تقريبي هر روز ۱۰۰ تا ۲۰۰ زن بدنام به هتل وارد و يا از آن خارج مي‌شوند.»

«الي نحاس» نيز در ادامه مصاحبه تلفني‌اش با «هاليوود ريپورتر» و در تكميل اين فرايند گفته بود: «پول خيلي از آنچه که مردم تصور مي‌کنند، قدرتمندتر است. زيباترين دختران به هتل‌هاي مجلل و گران‌قيمتي که شيوخ عرب در آنجا مستقرند برده مي‌شوند. اين دختران مي‌توانند تا شبي۴۰ هزار دلار درآمد کسب کنند. عرب‌ها با سخاوت‌ترين انسان‌هاي روي زمين‌اند، اگر از شما خوششان بيايد، حاضرند پول بسيار زيادي را به شما پرداخت کنند. در جشنواره کن، آنها پول‌ها را در دسته‌هاي ۱۰ هزار يورويي با خود حمل مي‌کنند، براي آنها اين پول‌ها هيچ ارزشي ندارد و مثل يک مشت کاغذپاره است. آنها دوست ندارند دسته‌هاي پول را بشمارند و حتي بدون آنکه لحظه‌اي بينديشند، پول‌ها را به دست دختران مي‌دهند، من آن سيستم را به خوبي مي‌شناسم.»

«نحاس» در گفتگوي تلفني‌اش با «هاليوود ريپورتر» بر اين نکته نيز تاکيد کرده بود كه: «من تنها ترتيب برگزاري پارتي‌ها را مي‌دادم، ديگر نمي‌دانم که بين‌ آنها چه اتفاقي مي‌افتاد، من هيچ سهمي در آن نداشتم، آنها ممکن بود که تنها با يکديگر گفتگو کنند و سرگرم باشند. تازه اگر هم من کاري کرده‌ باشم، مانند من آدم‌هاي زيادي درطول جشنواره در کن وجود داشتند. ‌هر سال در طول جشنواره ۳۰ تا ۴۰ قايق تفريحي در ساحل وجود دارد که هر کدام از آنها متعلق به فردي بسيار ثروتمند است که در هرکدام از اين قايق‌ها حدود ۱۰ دختر که اغلب مدل هستند به صورت برهنه يا نيمه برهنه وجود دارد. در کنار اين دختران زيبا انواع مشروبات الکلي و مواد مخدر نيز براي افراد مهياست، اين دختران در قايق‌ها دائما در ترددند و شما گاهي مي‌توانيد از بيرون آنها را ببينيد. همه اين دختران در پايان شب منتظر پاکت‌هاي دستمزدهايشان هستند، اين همان چيزي است که براي ۶۰ سال در جشنواره کن در جريان بوده است.»

يکي از ستارگان سينما نيز در مصاحبه با «هاليوود ريپورتر» درباره اين ادعا گفته بود: «زناني که در طول جشنواره در سواحل کن در قايق‌هاي تفريحي مستقر مي‌شوند، «دختران قايق‌هاي تفريحي» نام دارند و ميان فاحشه‌هاي حرفه‌اي و بازيگران درجه ۲ و ۳ هاليوود و مدل‌هايي که در ازاي سکس پول دريافت مي‌کنند، تفاوت چنداني نيست. به طور آشکار حضور بازيگران هاليوود در اين تجارت بيش از تنها چند اسم است.»

جمع‌بندي و سؤالات: 

۱- اينكه چرا يك مجري بدسابقه كه به قول خودش به دليل «غبارآلود بودن فضا در فتنه» ممنوع‌التصوير شده بوده و نيز پس از آن سابقه مشعشعي در فعاليت در شبكه‌هاي ماهواره‌اي داشته اينچنين بدون ضابطه به فعاليت در سيماي جمهوري اسلامي ايران بازمي‌گردد، سؤالي است كه آقاي ضرغامي پيش از پايان تتمه دوران رياست بر سازمان صدا و سيما بايد به آن پاسخ بگويد. 

۲- رئيس سازمان صدا و سيما همچنين بايد به شكل جزئي به اين سؤال در كنار سؤالات ديگري كه حجم آن مثنوي۷۰ من است پاسخ گويد كه چرا بودجه بيت‌المال را در اختيار رشيدپور قرار داده تا به واسطه آن به توليد برنامه بي‌محتوا و پوچي بپردازد كه بهره آن براي خلق‌الله هيچ و ضامن آبروبري از نظام جمهوري اسلامي ايران در عرصه بين‌المللي است. 

۳- اما سخن سوم با نيروهاي امنيتي و اطلاعاتي است كه به نظر مي‌رسد بايد اين گزارش ۳ بخشی را جدي گرفته و به بررسي ابعاد و زواياي آن بپردازند و به پاسخ اين سؤال دست يابند كه آيا ارتباطي بين اجراي يك برنامه حساب شده از سوي باندهاي مافيايي تجارت زنان بدكاره و باز توليد يك برنامه دست چندم در رسانه ملي با سوژه مشابه وجود دارد؟ كما اينكه در يك مورد مشابه، چندي پيش اين هفته‌نامه، با يك دست واسطه از برخي دستگيرشدگان به جرم پخش فيلم رقاصي در فضاي مجازي شنيده بود كه آنان به واسطه دعوت يك رقاص ايراني معروف، و همجنس‌باز مقيم آمريكا، براي شركت در مسابقات رقاصي به كشورهاي همسايه مي‌رفتند و پس از دست‌چين شدن با وعده كسب مقام در مسابقه، آنها را وارد تجارت سكس كرده و به نقاط ديگر منتقل مي‌كردند. 

۴- از آنجا كه يالثارات، پيش‌تر، از نارضايتي آقای‌‌رئيسي (رئيس هيئت نظارت) از عملكرد صدا و سيما و برنامه مورد اشاره در اين گزارش اطلاع حاصل كرده، سؤال سوم از همين هيئت و بر اين مبناست كه حتي به فرض ابطال همه فرضيات فوق و اعلام بي‌محلي آن، چطور به رسانه ملي اجازه داده مي‌شود با ترغيب افرادي كه در اثر نا آگاهي، تشابه به فلان فرد مشهور را يك فيض مي‌دانند، به توليد برنامه‌اي بپردازد كه فارغ از سوق دادن مردم به امور پوچي از اين دست، تنها ما حصل آن نمايش غيرشرعي نواميس مردم از سيماي ام‌القراي جهان اسلام باشد؟ 

۵- در ۳۵ سالگي انقلاب اسلامي آنچه مشروح شد بخشي از سرونوشت سازماني است كه قرار بود يك «دانشگاه بزرگ» باشد. حال و روز بلندگوي تنها دولت استقرار يافته از انقلاب اسلامي درحالي مايه خجالت است كه با استناد به آرشيو مواضع موجود از رهبران جمهوري اسلامي، رضایت چندانی از عملكرد اين سازمان در سطح عالي مسئولان نظام وجود نداشته است. 

۶- رئیس رسانه ملی واپسين روزهاي دوره مديريت خود را درحالي طي مي‌كند كه سازمان متبوعش را به رياست بعدي تحويل خواهد داد. سازماني كه به نظر مي‌رسد يا بايد فكري براي اداره سليم آن كرد يا به تعطيلي موقت آن تا زمان تجديد ساختار رضايت داد.


منبع:هفته‌نامه یالثارات الحسین(ع)


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

به گزارش فارس،فدریکا موگرینی در مصاحبه ای با روزنامه «لارپوبلیکا» ضمن دعوت از اروپا برای برای واکنش نشان دادن در قبال خطر تروریسم ، افزود: داعش قصد دارد ما را به درگیری تمدن ها میان اسلام و غرب بکشاند.

وی گفت: داعش یک سازمان تروریستی است که از دین برای رسیدن به اهدافش استفاده می کند درحالی که اسلام هیچ ارتباطی با آن ندارد. جهان عرب (مسلمانان) نیز علیه آنهایی که می خواهند ایزدی ها، مسیحیان و مسلمانان را نابود کنند یکصدا واکنش نشان داد.

موگرینی افزود: رویدادهای خاورمیانه علاوه بر اینکه یک اوضاع اضطراری انسانی است به امنیت اروپا و ایتالیا نیز مربوط می شود و اروپا باید واکنش نشان دهد.

وی با تاکید بر اینکه هیچ کشوری از خطر داعش در امان نیست، افزود: داعش در غرب نیز به جذب نیرو پرداخته است. شمار جنگجویان خارجی در سوریه و عراق و قتل جیمز فولی، خبرنگار آمریکایی که گفته می شود به دست یک انگلیسی کشته شد، آن را ثابت می کند بنابراین، اروپا نه تنها وظیفه دارد بلکه علاقه مند رسیدگی به این مساله است.

وزیر خارجه ایتالیا گفت: ما هم اکنون در حال کار کردن با تمام بازیگران منطقه بویژه با ایران و ترکیه تا کشورهای خلیج فارس هستیم. ما بر روی یک چشم انداز گسترده تری حساب می کنیم و عقیده دارم که ایجاد یک توازن جدید در منطقه خاورمیانه که شامل تمام بازیگران مهم در تمامی صحنه های بحرانی باشد، امری اساسی است چرا که این بحران ها عمیقا به یکدیگر ارتباط دارند.

وی افزود: دیگر نمی توان با بحران های لیبی، سوریه و عراق جداگانه مواجه شد. نیاز به طرحی برای تمام منطقه است و چنین کاری با به تحرک بخشی به تمام بازیگران منطقه میسر خواهد بود. وقت آن رسیده است تا مسوولیت اروپایی خود را برعهده بگیریم و نقش خود را به عنوان یک بازیکن اصلی در جهان ایفا کنیم.

موگرینی گفت: ایتالیا می تواند نقش رهبری را در اروپا ایفا کند چرا که روابط خوب با تمام بازیگران منطقه دارد و هم اکنون مساله اضطراری متوقف کردن داعش و حفظ غیر نظامیان است و همزمان نیز باید با ابتکارهای دیپلماتیک عمل کرد.

وی افزود: باید در خصوص سیاست راهبردی در سوریه بازنگری شود. نیاز به کاری است، مشابه با آن چه در عراق صورت گرفت. باید یک چارچوب اروپایی و بین المللی ایجاد کرد که تمام تحولات آن را دربر بگیرد. ما در شورای غیر رسمی وزیران خارجه که در روزهای ۲۹ و ۳۰ اوت آینده در شهر میلان برگزار می شود، بر روی یک سیاست راهبردی کلی برای خاورمیانه گفت و گو می کنیم و بعد آن را با بازیگران بین المللی به اشتراک می گذاریم.

وزیر امور خارجه ایتالیا روز گذشته نیز در کمیسیون امور خارجی و دفاع پارلمان این کشور درباره ارسال سلاح و کمک نظامی برای پیشمرگان کرد عراق برای مقابله با داعش گفت: داعش نه تنها یک تهدید برای عراق بلکه برای کل منطقه، اروپا و تمام جهان است و ارسال کمک های نظامی به کردهای عراق لازم و ضروری است اما همانند سایر بحران ها ، یک راه حل دراز مدت نیست.

وی افزود: جان غیر نظامیان، مسیحیان، ایزدی ها و مسلمانان در عراق در خطر است و پاسخ به این اوضاع ناگوار انسانی یک وظیفه اخلاقی است.

موگرینی گفت: آنچه درعراق درحال وقوع است از نظر وخامت و تاثیر بر روی غیر نظامیان فوق العاده است و ما برای پاسخ به درخواست کردستان عراق، متعهد به ایجاد یک چارچوب بین المللی به همراه بازیگران اصلی در منطقه و در اروپا شدیم و حتی تماس های مکرر با واتیکان داشتیم.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 23 مرداد 1393برچسب:عراق,نخست وزیر جدید ,نوری مالکی,

بصیرت نوشت: پس از استقبال ایران و آمریکا از نخست‌وزیری «حیدر العبادی» در عراق، این پرسش مطرح شد که علت اختلاف دیدگاه ایران و آمریکا درباره نوری مالکی چه بود و علت اشتراک نگاه آن‌ها به حیدر العبادی چیست؟ آمریکا با نوری مالکی مخالف بود، چون وی با بسیاری از دیدگاه‌های آمریکا درباره مسائل داخلی عراق و منطقه مخالف بود و از آن‌ها حرف‌شنوی نداشت. 

ایران از مالکی حمایت می‌کرد چون نخست‌وزیر قانونی عراق بود و سیاست‌هایی همسو با منافع مشترک ایران و عراق داشت و با وجود پاره‌ای اختلافات با برخی گروه‌های شیعی عراق، سهم قانونی شیعیان را در عراق حفظ کرده بود. در حال حاضر، آمریکا از نخست‌وزیری حیدر العبادی استقبال کرد، چون با آمدن وی، مالکی که به گمان آمریکایی‌ها متمرد بود، حذف شده و آمریکایی‌ها برای امتحان مجدد شانس خود، فرصت دوباره یافته‌اند.

ایران از نخست‌وزیری حیدر العبادی استقبال کرد چون به پشتوانه قانون اساسی عراق، به این سمت رسید و ضمن رعایت حقوق سهم سیاسی شیعیان عراق، از پایگاه اجتماعی مناسبی در سطح ملی برخوردار است و چه‌بسا بتواند با چنین پشتوانه‌ای بدون دادن امتیاز به دشمنان عراق و تضییع حقوق مردم در حل‌وفصل مشکلات جاری عراق موفق باشد.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

وبلاگ خبری سفره . دیروز در اجلاس دپارتمان لیگ جهانی مقرر شد شرط حضور ایران در لیگ جهانی حضور زنان در ورزشگاها برای دیدن بازی هاست . انگار تعدادی زن فاسده و بی حیا نامه ای برای عدم حضور نحسشان در ورزشگاها به fivb نوشتند و شکایت کردند . به این ترتیب خانمها سال آینده با دوست پسرانشان بازی هارا نگاه می کنند . حال چند سوال و نکته این جا ذکر می شود 1- به fivb چه مربوط در مسایل ما دخالت می کند 2- آیا این نیست که آنها دارند در استقلال ما دخالت می کنند استقلالی که با خون پاک جوانان ما بدست آمده حالا دست چند زن هوس باز به سخره گرفته شود . مگه غیر اینست که حضور زنان در مراسم بدرقه تیم ملی به جام جهانی گذشته حاشیه ساز بود . قریب چند مورد آغوش گرفتن و بغل کردن دختر و پسر نا محرم که با عکس مستند شد و البته حجاب چند عفریته به اسم حجاب اسلامی باعث شد ما خبر اول روزنامه های اماراتی شویم . ایم به ظاهر زنان مسلمان خجالت نمی کشند . درود بر زنان مسیحی و دیگر مذاهب ایرانی که هیچ وقت از حجابشان در ایران انتقادی نکردند اما ...


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

خبرنگار جهان مطلع شد، در یکی از نهادهایی که سابقه حمایت مالی از فتنه گران در سال ۸۸ را در کارنامه خود دارد اخیرا کمیته ای راهبردی تشکیل شده است.

در یکی از جلسات این کمیته موضوع رفع حصر موسوی و کروبی، دو تن از سران داخلی فتنه، مورد بحث قرار می گیرد و مطرح می شود که علی مطهری این موضوع را جدی تر پیگیری کرده و حتی در دیدار با مقامات عالی رتبه کشور نیز آن را مطرح کند.

اما از آنجایی که بعد از طرح این مسأله توسط آقای مطهری در دیدار با رهبر انقلاب وی با پاسخ قاطع و محکم مقام معظم رهبری مواجه می شود این کمیته به این نتیجه می رسد که مرتکب اشتباه بزرگی شده و علنی شدن این موضوع در افکارعمومی که نظام هنوز فتنه گری این افراد را از یاد نبرده به ضرر آنها تمام شده است.

از سویی دیگر این اقدام مطهری انتقاد اصلاح طلبان را هم به دنبال داشته است. در همین خصوص خاتمی در یکی از جلسات اصلاح طلبان از این اقدام مطهری انتقاد کرده و گفته است: برنامه هایی که ما برای رفع حصر داشتیم را این آقا بر باد داد و حالا دیگر قاطعیت نظام برای برخورد با سران فتنه به طور علنی برای همه روشن شده و دیگر نمی توان امیدی برای پیگیری رفع حصر موسوی و کروبی داشت.

گفتنی است علی مطهری هفته پیش در گفت و گو با سایت خبرآنلاین به روایت دیدار نمایندگان فرزند شهید مجلس با رهبر انقلاب اشاره کرده و گفته بود:«چند نفر صحبت کردند و مقام رهبری در ارتباط با صحبت آنها مطالبی گفتند. من هم درخواست وقت کردم و دو مطلب را گفتم، یک مطلب فرهنگی و دیگر درباره مسئله حصر خانگی. گفتم از نظر من و بسیاری از افراد، ادامه حصر خانگی آقایان موسوی و کروبی به نفع کشور و انقلاب نیست و ضرورتی ندارد. اگر یکی از این دو در این حال از دنیا برود، مسئله به صورت یک غده چرکین برای جمهوری اسلامی باقی می‌ماند. از جناب عالی درخواست می‌کنم که به قوه قضائیه دستور بدهید که این موضوع را تمام کنند. اگر لازم است محاکمه شوند، ‌همراه سایر اطراف ماجرا محاکمه شوند و به قضیه خاتمه داده شود.

ایشان فرمودند: «من قبلا درباره بصیرت صحبت کرده‌ام و این که نباید راه شهدا و راه انقلاب را گم کنیم. جرم اینها بزرگ است و اگر امام(ره) بودند شدیدتر برخورد می‌کردند. اگر اینها محاکمه شوند حکمشان خیلی سنگین خواهد بود و قطعا شما راضی نخواهید بود. ما اکنون به اینها ملاطفت کرده‌ایم.» البته آن جلسه برای گفت و گوی بیشتر مناسب نبود.»


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

خبرنگار جهان مطلع شد، در یکی از نهادهایی که سابقه حمایت مالی از فتنه گران در سال ۸۸ را در کارنامه خود دارد اخیرا کمیته ای راهبردی تشکیل شده است.

در یکی از جلسات این کمیته موضوع رفع حصر موسوی و کروبی، دو تن از سران داخلی فتنه، مورد بحث قرار می گیرد و مطرح می شود که علی مطهری این موضوع را جدی تر پیگیری کرده و حتی در دیدار با مقامات عالی رتبه کشور نیز آن را مطرح کند.

اما از آنجایی که بعد از طرح این مسأله توسط آقای مطهری در دیدار با رهبر انقلاب وی با پاسخ قاطع و محکم مقام معظم رهبری مواجه می شود این کمیته به این نتیجه می رسد که مرتکب اشتباه بزرگی شده و علنی شدن این موضوع در افکارعمومی که نظام هنوز فتنه گری این افراد را از یاد نبرده به ضرر آنها تمام شده است.

از سویی دیگر این اقدام مطهری انتقاد اصلاح طلبان را هم به دنبال داشته است. در همین خصوص خاتمی در یکی از جلسات اصلاح طلبان از این اقدام مطهری انتقاد کرده و گفته است: برنامه هایی که ما برای رفع حصر داشتیم را این آقا بر باد داد و حالا دیگر قاطعیت نظام برای برخورد با سران فتنه به طور علنی برای همه روشن شده و دیگر نمی توان امیدی برای پیگیری رفع حصر موسوی و کروبی داشت.

گفتنی است علی مطهری هفته پیش در گفت و گو با سایت خبرآنلاین به روایت دیدار نمایندگان فرزند شهید مجلس با رهبر انقلاب اشاره کرده و گفته بود:«چند نفر صحبت کردند و مقام رهبری در ارتباط با صحبت آنها مطالبی گفتند. من هم درخواست وقت کردم و دو مطلب را گفتم، یک مطلب فرهنگی و دیگر درباره مسئله حصر خانگی. گفتم از نظر من و بسیاری از افراد، ادامه حصر خانگی آقایان موسوی و کروبی به نفع کشور و انقلاب نیست و ضرورتی ندارد. اگر یکی از این دو در این حال از دنیا برود، مسئله به صورت یک غده چرکین برای جمهوری اسلامی باقی می‌ماند. از جناب عالی درخواست می‌کنم که به قوه قضائیه دستور بدهید که این موضوع را تمام کنند. اگر لازم است محاکمه شوند، ‌همراه سایر اطراف ماجرا محاکمه شوند و به قضیه خاتمه داده شود.

ایشان فرمودند: «من قبلا درباره بصیرت صحبت کرده‌ام و این که نباید راه شهدا و راه انقلاب را گم کنیم. جرم اینها بزرگ است و اگر امام(ره) بودند شدیدتر برخورد می‌کردند. اگر اینها محاکمه شوند حکمشان خیلی سنگین خواهد بود و قطعا شما راضی نخواهید بود. ما اکنون به اینها ملاطفت کرده‌ایم.» البته آن جلسه برای گفت و گوی بیشتر مناسب نبود.»


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

قاسم جعفری سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و از طراحان استیضاح وزیر علوم در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به جزئیات نشست مشترک لاریجانی، نواب رئیس مجلس و فرجی‌دانا با نمایندگان متقاضی استیضاح، گفت: این جلسه پیش از ظهر امروز در دفتر رئیس مجلس برگزار شد و فرجی‌دانا وعده داد که نسبت به رفع موارد استیضاح اقدامات لازم را انجام دهد.

وی افزود: در این جلسه که حدادعادل رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس نیز حضور داشت، جزئیات استیضاح مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت مقرر شد که استیضاح وزیر علوم تا یک ماه آینده متوقف شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه در این جلسه به حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد و حدادعادل ماموریت داده شد تا موارد استیضاح و تعهدات وزیر علوم نسبت به رفع نگرانی نمایندگان متقاضی استیضاح را بررسی کنند، تاکید کرد: اگر در مدت یک ماه آینده موارد استیضاح خدای‌ ناکرده رفع نشود، روند استیضاح دوباره به جریان خواهد افتاد.  


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

مراسم ضیافت افطاری حجت الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور با ایتام کمیته امداد امام خمینی‌(ره) عصر سه شنبه گذشته برگزار شد .

تصاویر منتشر شده از این مراسم حاکی از آن است که همه حاضران با لباس متحد الشکل به دیدار رئیس جمهور رفته و روزه خود را با آقای روحانی افطار کرده اند.



اما تصاویری به دست نماینده از این مراسم رسیده که نشان می دهد نوجوانان حاضر در سالن ضمن بر تن داشتن پوشش متحد الشکل، چفیه هم بر دوش داشتند و قبل از ورود روحانی، با کمال تعجب چفیه های حاضران جمع آوری شده است !

در این میان یک سوال جدی مطرح می شود که علت جمع آوری چفیه ها چیست؟ مگر چفیه چه اشکالی داشت؟


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله؛ سردار یدالله جوانی، مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در گفتگو با «نسیم» در خصوص بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در تبیین مفهوم شناسی واژه "تغلب" اظهار داشت: تفکری در طول تاریخ وجود داشته است که همواره حق را از طریق غلبه و سیطره و زور می‌دانسته و به نوعی تصریح می‌کرده که اگر از طریق قهر و غلبه کسی به قدرت برسد این قدرت مشروع است؛ در کشور ما نیز به هرحال عده‌ای غافل از اینکه قدرت مشروع دارای ملاک‌ها و معیارهایی می‌باشد، این دیدگاه را دنبال می‌کردند.

سردار جوانی افزود: نظام اسلامی ما یک نظام مردم سالار دینی است که منشا این مردم‌سالاری دین است، یعنی در واقع توجه به رای مردم و دخیل دانستن آرا مردم در تشکیل حکومت و اداره کشور ریشه در شریعت اسلام دارد، آنچنان که حضرت امام نیز فرمودند جمهوری اسلامی، بحث جمهوریت و نقش‌آفرینی مردم در نظام اسلامی منشا غربی ندارد؛ لذا اگر رای مردم موضوعیت دارد و تعیین کننده است باید همه کسانی که دم از دین و نظام اسلامی می‌زنند پایبند رای مردم باشند.

مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران اظهار داشت: در سال ۸۸ ما شاهد این بودیم که برخی از جریان‌های سیاسی و افراد متاسفانه این ملاک‌های شرعی،قانونی و دینی را نادیده گرفتند و در برابر جمهوریت نظام اسلامی قیام کردند و بحران آفرینی کردند؛ در واقع برنتابیدن رای مردم در سال ۸۸ نوعی مقابله با نظام اسلامی بود چراکه در نظام اسلامی کسی نمی‌تواند از طریق قهر و غلبه و نادیده انگاشتن مردم و مردم‌سالاری به دنبال تغییر اوضاع و شرایط باشد و به نوعی "تغلب" کند تا به قدرت برسد و این قدرت راهم مشروع بداند.

رئیس سابق اداره سیاسی سپاه اظهار داشت: ما امروز در سطح جهان هم با چنین رویکردهایی مواجه هستیم و کسانی وجود دارند که شعارهای مردم سالارانه را سر می‌دهند اما اعتقاد واقعیشان این است که اگر رای مردم با منافع ما همراهی داشت باید ما این رای را بپذیریم اما اگر رای مردم با ما همراه نبود باید از طریق قهر و غلبه بر این مردم مسلط شویم و خواست و اراده خودمان را بر آنها تحمیل کنیم.

وی افزود: واقعیت امروز عراق این‌گونه است، یعنی آنچیزی که ما در صحنه عراق با آن مواجه هستیم نوعی جنگ علیه اراده مردم و فرایندهای سیاسی مردم سالاری در عراق است که این امکان را به مردم داده تا بر اساس رای خودشان، دولتشان را شکل بدهند اما چون این مردم سالاری به نفع نظام سلطه وغربی‌ها نیست اینگونه عراق را دچار بی ثباتی و ناآرامی می‌کنند؛ در واقع بین اتفاقاتی که سال ۸۸ در ایران رخ داد و آنچه امروزه در عراق اتفاق افتاده شباهت‌هایی وجود دارد که مولفه این شباهت این است که پشت صحنه اصلی این اتفاقات یکی می‌باشند که ماهیت این دو فتنه شبیه یکدیگر است و در ایران آمریکایی‌ها رای مردم را همسو با منافع خودشان نمی‌دیدند و در عراق هم اینگونه است.

سردار یدالله جوانی بابیان اینکه در سال ۸۸ دشمن سعی کرد با استفاده از توان افرادی فریب خورده که خود از افراد انقلابی اوایل انقلاب بودند اوضاع کشور را برهم ‌بزند، گفت: نظام‌های مردم سالار را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد که عبارتند از نظام‌های مردم‌سالار دینی و نظام‌های مردم سالار سکولار که در نظام‌های مردم‌سالار دینی به رای و نظر مردم توجه ویژه‌ای شده است و حقوق مردم به صورت حقیقی مورد توجه قرار می‌گیرد، اما در نظام‌های مردم‌سالار سکولار اساسا یک گروه‌های خاصی از مردم و سرمایه داران به هر نحوی به دنبال این هستند که مردم را در مسیری به حرکت در بیاورند که منافعشان تامین شود که نتیجه این دیدگاه این شده که در انتخابات‌های کشورهای غربی مشارکت مردم حداقلی است و عمدتا مشارکت‌ها زیر ۵۰درصد است اما در جمهوری اسلامی همیشه تاکید مقام معظم رهبری بر مشارکت حداکثری بوده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: فتنه سال ۸۸ بزرگترین و پیچیده ترین توطئه‌ علیه اتقلاب اسلامی بود و این پیچیدگی‌ها باعث شده که افرادی متوجه این فتنه نشده باشند و برخی هم که متوجه شدند به خاطر منافع سیاسی خودشان از آن صحبتی نکنند.

جوانی با بیان اینکه امروزه برخی رسانه ها و افراد با طرح مسأله آزادی سران فتنه سعی در مظلوم جلوه دادن آنها و سوء تفاهم خواندن فتنه ۸۸ دارند تاکید کرد: طبیعی است که ما باید همچنان بر روی موضوع فتنه همچنان کارهای تبیینی انجام بدهیم و بر اتفاقاتی که در سال ۸۸ رخ داد بازخوانی داشته باشیم تا ماهیت توطئه بودن و فتنه بودن آن اتفاقات را بخوبی برای مردم جامعه روشن کنیم و اگر آنچه که اتفاق افتاده را به خوبی تبیین کنیم و به مردم برسانیم قطعا جریان‌هایی که به دنبال تحریف شکلی و محتوایی فتنه ۸۸ هستند موفق نخواهند شد.  


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

توجه

وبلاگ خبری سفره قبل از هر چیز خود را جزو گروه یا جناحی ندانسته و کاملا بی طرف است و از هیچ ارگانی حمایت نمی شود .

وبلاگ خبری سفره . در روزهایی که شاهد صف بندی هایی جناحی که در کشور برای انتخابات آتی مجلسشورای اسلامی و خبرگان رهبری و حتی ریاست جمهوری هستیم برخی از حرکات و صحبت های منتشر شده از گروه های هما ( هواداران محمود احمدی نژاد ) و گروه های طرفدار حسن روحانی رییس جمهور ( اعتدال ) اکبر هاشمی ( اصلاحات ) و گروه های دوم خرداد و مجمع روحانیون مبارز و برخی از سران فتنه از یک سو و برخی از گروه های مردمی و مسجدی و جناح های دیگر و حتی مذهبی و برخی گروه های ملی در خارج از کشور که برخیشان مزدوران خاىنی هستند نشان از آن دارد که رویکرد ایران به صفحه دیگری در حال رقم خوردن است . از یک طرف وضعیت نا مطلوب اقتصادی مردم ایران که دولت یازدهم بر خلاف قول های انتخاباتی نتوانسته بود به آن عمل کند تا به قولی آبروی از دست رفته ایران در مجامع جهانی و فرهنگ غربی و ضد دینی در ایران باعث شده است تا نا رضایتی گروه ها و جناح ها را به همراه داشته باشد . گروه های مردمی عموما خواستار رفع رکود اقتصادی بوجود آمده در کشور ناشی از عدم تولید که باعث این موضوع شده دارد و از طرفی دیگر گروه ها خواستار احیای دوباره آبروی ایران عدم سازش با آمریکا و اسراییل و همینطور وضع اسف بار عفاف و حجاب در ایران دانست . دولت در قبال مسایل اقتصادی خود را مسیول ندانسته و تاکید کرده است که همه مشکلات متعلق به دولت دکتر احمدی نژاد است . این در حالیست که هنوز مسىله آبروی جهانی ایران را هنوز کسی پیگیر نشده و مسىله حجاب هم به دست فراموشی رفته و البته حرکت های خود جوش مردمی در تهران که با استقبال نیروی انتظامی همراه بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هم نتوانسته جلوی آن را بگیرد . در روز در چند صفحه کشف حجاب فیس بوکی شاید روزانه نزدیک به 1000 دختر خود کشف حجاب می کنند که البته تا الان روند کاهشی داشته و 15000 نفر به این کار پیوستند . حالا ما در جامعه مان دیگر نمی توانیم دختر را از زن تشخیص داده و حتی در دورترین دهات های ایران روابط دختر و پسر کاملا مشهود است . این را به عینه دیده ایم و حالا شاید باید منتظر آن باشیم تا سال آینده اولین شوو لباس زن ایرانی برگزار باشد . بگذریم اما این مطالب بی ارتباط با موضوع نیستند . مهم ترین خواست همه گروه ها این است 1- جلوگیری از ورود زنان بی حجاب در شهر ها و برخورد با خاطیان 2- تلاش برای رابطه با جهان دیگر !!!!! 3- حل و فصل اقتصادی و مفاسد اقتصادی 4- برخورد با ارگان های خاطی از جمله سازمان سنجش و آموزش کشور در رابطه با ممنوعیت ورود دختران چادری در امتحانات کنکور 5- باز سازی ادارات دولتی و پاک کردن افراد سود جو . اما به نظر می رسد بعد از قسم های چند روز قبل رییس جمهور در باره تکرار نشدن دوران تلخ دولت های نهم و دهم !!!!!! و واکنش علی اکبر جوانفکر به این موضوع حال باید دانست که صف چینی های سیاسی به کجاها کشیده می شود . ما حدسی زدیم که بر پایه آن . طبق 9 سال پیش اکثر مردم در انتخابات آینده مجلس و ریاست جمهوری طرف رقیبان دولت که معمولا سنبلی به اسم دکتر محمد احمدی نژاد را دارند را می گیرند البته ایشان طرفدارانی در اصول گرایان دارند و حمایت هم می شوند اما آنطور که ایشان رفتار دارند مشخص است انتخابات بعدی بسیار جدی و شاید رخداد هایی فراتر از آنچه در سال های گذشته انقلاب دیده ایم به وقوع بپیوندد . البته گروه های دیگر اصول گرا گفته اند  در صورت کناره گیری جناب دکتر مشایی از پیش دکتر احمدی نژاد از ایشان حمایت خواهند کرد ولی آنچه به نظر می رسد اصول گرایان دیگر اشتباه انتخابات 92 را تکرار نخواهند کرد و در صورت جمع بندی نشدنشان این دکتر احمدی نژاد است که حمایت خواهد شد البته از گزینه های احنمالی دیگر قاعدتا باید جناب دکتر زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس و همچنین کسانی همچون کوچک زاده سعید جلیلی قالیباف و حتی از گزینه احتمالی سپاه پاسداران نیز گفت . ولی از سوی دیگر در طرف اصلاحات کسی مثله هاشمی رفسنجانی که سیاستمداری کار کشته است سعی دارد دوباره اصلاح طلبان را به کمک سید محمد خاتمی و ناطق نوری عضو جدید از سال 88 جمع کنند . البته این احتمال می رود که ناطق نوری را برای هدایت مجلس نماینده خود بکنند و معمولا حربه ی احتمالی آنان خرد کردن چهره اصول گرایان است . البته هنوز شایعاتی مبنی بر اینکه دکتر روحانی با هاشمی همکاری نمی کند شنیده می شود ولی شنیدن کی بود مانند دیدن !!! حال اصلاح طلبان می دانند که خاتمی چهره محبوبی ندارد و بعید می دانند از طرف شورای نگهبان احراز شود به این دلیل در پی این خواهند بود تا ناطق نوری که در انتخابات سال 80 (2000) رقیب خاتمی بود و از طرف اصول گرایان حمایت میشد را به عنوان کاندید اصلی راهی مجلس کنند تا تصدی مجلس را از علی اردشیر لاریجانی رییس فعلی بگیرند . اصلاح طلبان پس از مجلس جنجالی ششم که در دست خودشان بود حالا می خواهند با این فرض که مجلس دهم از آنشان می شود آنرا پس از 12 سال باز پس گیرند . البته ما یک گروه دیگر را در نظر گرفتیم و برای آنها هم اسمی انتخاب کرده ایم گروهی که معلومم نیست طرفدار کدامیک اند ولی مسلما جدا از این دو گروه هستند . گروه دموکراتیک صلح !!!!! این اسم مطبوعاتیست که ما بر اساس رفتار این افراد آنرا مناسبشان دیده ایم که البته امیدواریم خوششان بیاید !!!!! . شامل افرادی همچون علی مطهری و محسن رضایی و البته افراد دیگر که اسم نبریم بهتر است . این گروه البته نگاهی به پیشرفت های فناوری جهان شرق و غرب دارند و البته شاید در صدد اقتصاد جدیدی باشند . این افراد معمولا در هر برهه ای از زمان جانب گروهی را می گرفتند . مطهری قبل از انتخابات 88 جانب احمدی نژاد و شش ماه بعد از منتقدان شد و در انتخابات سال 92 از حسن روحانی حمایت کرد . محسن رضایی که در انتخابات 84 و 88 رویکردی با اصلاح طلبان داشت هم اکنون سعی آن دارد خود را مردمی نشان دهد البته این دسته افراد گرایش بیشتری نسبت به اصلاح طلبان دارند و شاید آنها را هم اصلاح گرایان بنامیم بهتر است . این گروه به این دلیل دموکراتیک صلح نام گرفته اند که خود را حامی مردم می نامند و البته نیم نگاهی هم با صلح به آمریکا دارند . حالا باید دید در انتخابات پیش روی مجلس چه اتفاقاتی پیش می آید .

 

 

منبع : گروه وبلاگ خبری سفره                                                          www.soofreh.loxblog.com

 

 

 

 

 

منتظر نظرات سازنده شما بدون ذکر منبع پیگرد قانونی دارد


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

به گزارش نامه نیوز، روزنامه اعتماد در گزارشی نوشت؛


عزم احمدی‌نژادی‌ها برای بازگشت آنقدر جدی است که مطمئن هستند دولت بعدی از آن آنهاست. به روحانی پیام دادند و با اطمینان گفتند که قسم‌هایش خوف‌انگیز است اما دولت بعدی برای آنهاست. روزشمار گذاشتند و گفتند 1110 روز دیگر دولت از آن «دکتر» آنهاست. خط و نشان‌شان تکلیف یک موضوع را اما به خوبی روشن کرد. مشخص شد که محمود احمدی‌نژاد نه تنها سودای بازگشت دارد که بلکه به انتخابات مجلس هم راضی نمی‌شود و تنها می‌خواهد به جایگاه قبلی‌اش بازگردد. اطرافیانش تلاش زیادی کرده بودند که نقشه‌شان لو نرود اما کمی شتابزده جلو رفتند. در یک سالگی دولت جدید نقشه شان لو رفت. حالا دیگر بازی «دوستی یا جدایی احمدی‌نژاد از مشایی»، «مراسم‌های کوچک و محلی برای احمدی‌نژاد» و «حضور او در مراسم‌های مختلف» روشن شد. تکه‌هایی از پازل بازگشت به پاستور که می‌خواهند طی 1110 روز باقی مانده آنها را کنار هم بچینند و از پله‌های پاستور بالا بروند. محمود احمدی‌نژاد می‌خواهد بازگردد به جایی که هشت سال حضورش در آن جا مشکلات متعددی را برای دولت یازدهم پدید آورده است. در این میان اما از همین حالا دولت را متهم کردند که قصد دارد در انتخابات آتی ریاست‌جمهوری مشغول هدف‌گذاری‌های خاص است. دولت را متهم کردند که می‌خواهد جلوی بازگشت احمدی‌نژاد به جامعه را بگیرد. پروژه‌شان را به‌گونه‌یی جلو می‌برند که از همین حالا و در شرایطی که دولت مشغول حل مشکلات هشت سال اخیر است با شوک هدف‌گذاری در انتخابات بعدی مواجه کنند. تهدید و اتهام‌های وارد شده از سوی احمدی‌نژادی‌ها به دولت آن هم در یک سالگی این دولت آنقدر عجیب است که باور آن قابل قبول نیست.

نخستین واکنش و شاید افشا‌کننده اصلی این پروژه عبدالرضا داوری بود. مردی که اطمینان عجیبی دارد که شرایط به نفع آنان در حال جلو رفتن است. به گزارش خبرگزاری آریا، عبدالرضا داوری چهره رسانه‌یی نزدیک به احمدی‌نژاد و مدیرمسوول سابق روزنامه شهروند در دولت دهم در صفحه فیسبوک خود نوشت؛ آقای روحانی عزیز، به امید خدا شما دولت دوازدهم را به دکتر ما تحویل خواهید داد. ما تنها باید 1110 روز منتظر بمانیم.

کمی آن‌طرف‌تر علی اکبر جوانفکر، یکی دیگر از افراد نزدیک به محمود احمدی‌نژاد انتقادات تندی علیه رییس‌جمهور مطرح کرد. اظهارات تندی که از همین حالا رییس‌جمهور و همکارانش را مشغول برنامه‌ریزی برای انتخابات بعدی ریاست‌جمهوری دانست. وی با اشاره به قسم جلاله چند روز پیش رییس‌جمهور برای تکرار نشدن مشکلات هشت سال اخیر در کشور گفت: سوگند آقای روحانی بیش از هر چیز خوف‌انگیز به نظر می‌رسد و این نگرانی را در میان مردم و صاحبنظران سیاسی به وجود آورده است که آیا دولت یازدهم به عنوان مجری انتخابات، از هم‌اکنون سرگرم برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری‌های خاص در انتخابات آتی است؟ آیا می‌خواهد به هر قیمت ممکن از تحقق اراده و خواست مردم برای بازگشت دکتر احمدی‌نژاد به صحنه مدیریتی کشور جلوگیری کند؟ آیا سه بار سوگند جلاله رییس دولت یازدهم برای تکرار نشدن دوران مشعشع دولت‌های نهم و دهم، شائبه برنامه‌ریزی دولت روحانی برای منحرف کردن اراده و خواست واقعی مردم و خدای ناکرده دستکاری در آرای مردم را به اذهان عمومی متبادر نمی‌سازد.

توهم انتقام دولت از احمدی‌نژاد!

جوانفکر که خاطرات شیرینی از دوره مدیریت احمدی‌نژاد دارد در توضیح هدف طرح این پرسش‌هایش می‌گوید: طرح این پرسش‌ها از آن جهت حائز اهمیت است که خاطره شیرین دوران مدیریت دکتر احمدی‌نژاد با وجود سنگ‌اندازی‌های داخلی و خارجی از یک سو و ناکارآمدی و ناتوانی آشکار دولت یازدهم در اداره امور کشور با وجود همکاری و همراهی همه دستگاه‌ها از سوی دیگر، اینک اذهان مردم را معطوف به بازگشت مجدد دکتر احمدی‌نژاد به عرصه قدرت اجرایی کشور کرده است.

اظهارات آقای روحانی را می‌توان صف آرایی زود هنگام در برابر این مطالبه عمومی مردم تلقی کرد. او اما دستورهای اخیر روحانی برای بهبود شرایط کشور را «اشرافی» دانسته است و گفت: معلوم است که تا وقتی شاهد استمرار حاکمیت تفکر مدیریتی طبقه اشراف بر امور اجرایی کشور باشیم، شخصیت‌های ارزشمندی مانند دکتر احمدی‌نژاد با استفاده از دستگاه گسترده تبلیغاتی وابسته به دولت و جریان‌های سیاسی حامی آن، ترور شخصیت می‌شوند و تلاش مجدانه‌یی به عمل می‌آید تا از ظهور مجدد چنین شخصیتی در صحنه مدیریت عالی کشور جلوگیری به عمل آید. برهمگان مبرهن شده است که چه قلم‌ها، زبان‌ها و دست‌هایی به کار افتاده‌اند تا به نمایندگی از سوی دولت مستکبر امریکا و بالاخص رژیم صهیونیستی، از دکتر احمدی‌نژاد انتقام بگیرند.

 


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : جمعه 13 تير 1393برچسب:کنکور,علوم تجربی,کشف حجاب,

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله، ۷ تیر ماه خبری مبنی بر ممانعت مسئولان برازجان از ورود افراد چادری به جلسه کنکور در خروجی خبرگزاری بسیج قرار گرفت.

برای روشن تر شدن این موضوع و همچنین درخواست سازمان سنجش تصمیم گرفتیم که از زوایای دیگر به تشریح این خبر بپردازیم.

امام جمعه شبانكاره پس از شنيدن خبر ممانعت ورود دختران چادری به جلسه آزمون در خطبه‌هاي نماز جمعه شبانكاره گفت: زمانی رضاشاه به زور چادر از سر زنان ما می‌کشید و امروز بعد گذشت سال‌ها از پیروزی انقلاب اسلامی در برازجان به بهانه شناسایی از پوشیدن چادر در جلسه کنکور جلوگیری می‌شود.

بعد از این خطبه خبرنگار ما با امام جمعه شبانكاره تماس گرفت و صحت و سقم قضيه را جويا شد كه حجت‌الاسلام حَمّادي با تایید این خبر گفت حاضر است هر جا كه لازم باشد درباره اين اتفاق و صحت آن شهادت دهد.

يحيي قاسمي پدر یکی از این دانش آموزان اهل بخش شبانكاره شهرستان دشتستانِ استان بوشهر گفت: به هر جا كه به ذهنم رسيد تماس گرفتم اما موفق نشدم که کاری را از پیش ببرم و در نهایت دخترم و تمام دختران در آن حوزه بدون چادر كنكور دادند.

وی در ادامه افزود: صبح روز جمعه ششم تيرماه دخترم را براي شركت در كنكور رشته علوم تجربي به برازجان مركز شهرستان دشتستان بردم. با توجه به شماره داوطلبي، حوزه امتحاني دخترم هنرستان فني دخترانه "رازي" بود كه در حين ورود خانمي كه مراقب ورودي جلسه بود به دخترم گفت«بايد بدون چادر آزمون بدهيد این یک قانون است»!!. و دليل اين كار را شناسايي و جلوگيري از تقلب عنوان كرد.

قاسمی در ادامه عنوان کرد: من به آن خانم گفتم«اينجا در ميان همه پدر و مادر داوطلبان صحيح نيست كه دختران چادر خود را در بياورند، بگذاريد بروند داخل حوزه» اما آن خانم باز هم نپذيرفت و گفت«كنكور با چادر ممنوع است!». زمان كنكور نزديك بود و دخترم مجبور شد با چشم اشكبار و بغض در گلو مانند ديگر بانوان بدون چادر كنكور بدهد.

وي اضافه كرد: پس از آغاز كنكور رييس حوزه به من گفت«چادر دخترت را برايش بياور» اما من گفتم«پس ديگر دختران چادري چه؟ ناراحتي من از اجبار براي بيرون آوردن چادر از سر همه دختران چادري براي كنكور است» که رییس حوزه با این موضوع که چادر بقیه دختران هم به آنها داده شود مخالفت کرد.


منبع:خبرگزاری بسیج


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، اسماعیل هنیه، معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شهادت محمد حسین ابو خضیر، نوجوان ۱۶ ساله فلسطینی به دست شهرک‌نشینان صهیونیست در اردوگاه شعفاط واقع در قدس اشغالی را به شدت محکوم و تاکید کرد که ملت فلسطین یکپارچه از ساکنان کرانه باختری در برابر تجاوزات و جنایت‌های صهیونیست‌ها حمایت خواهد کرد. 

هنیه از جامعه بین‌الملل خواست به مسئولیت‌های خود در دفاع از ملت فلسطین در برابر تجاوزات و جنایت‌های رژیم صهیونیستی و محاکمه سران این رژیم به خاطر ارتکاب جنایت‌های ضد بشری علیه ملت فلسطین عمل کند. 

وی همچنین تأکید کرد که ملت فلسطین آماده است تا از سرزمین و موجودیت خود در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی دفاع کند.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : جمعه 13 تير 1393برچسب:داعش,تروریست,لبنان,

به گزارش  شبکه خبر، جماعت موسوم به « تیپ آزادگان سنی در بعلبک » که یک گروه مسلح بوده و پیش از این نیز مسئولیت بسیاری از انفجارها را در این کشور بر عهده گرفته است،‌ دیروز اعلام کرد حمله به کلیساهای شرق لبنان و منفجر کردن آنها را آغاز خواهد کرد. 

در بیانیه این گروه مسلح که از سوی برخی رسانه های گروهی محلی در لبنان منتشر شده است تأکید شده یک گروه ویژه از مجاهدان آزاده برای پاکسازی منطقه مسلمان نشین « ماره البقاع » به شکل خاص و کل لبنان به شکل عام از کلیساهای شرک آمیز مأموریت یافته است. 

این جماعت که تاکنون چندین حمله انتحاری و حملات با خودروهای بمب گذاری شده ضد مناطق شیعه نشین و پایگاه های حزب الله در لبنان را اجرا کرده است، متعهد شده است با ابوبکر البغدادی سرکرده گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام « داعش » بیعت کند. 

این درحالی است که گروه تروریستی داعش یکشنبه گذشته اعلام کرد « خلافت اسلامی » را ایجاد کرده است.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : جمعه 13 تير 1393برچسب:نجس ترین فرد جهان,رهبر داعش,

باشگاه خبرنگاران: بر طبق گزارش امروز NBC عمر الشیشانی که تنها ۲۸ سال دارد پس از کشته شدن عبدالرحمن الانباری در ماه گذشته در موصل فرمانده کل نظامی گروهک تروریستی داعش شده است. 

وی که از گذاشتن ماسک خودداری می کند بدلیل ریش قرمز بلند خود در رسانه ها کاملا شناخته شده است.نام اصلی او تارخان باتیرشویلی متولد منطقه قفقاز گرجستان است ، 

برطبق گفته اسوشیتدپرس او سابقا در ارتش ملی گرجستان عضو بوده که پس از بیماری از آن اخراج شد و در ۲۰۱۰ به جرم حمل اسلحه غیر مجاز دستگیر شد. 

او از ۳ سال پیش در سوریه بوده است.




برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : جمعه 13 تير 1393برچسب:احمدی نژاد,زریبافان,

اعتماد نوشت: مسعود زريبافان، معاون احمدي‌نژادو رييس سابق بنياد شهيد گفت: من اصلا از آقاي احمدي‌نژاد خبر ندارم و اصلا با ايشان در ارتباط نيستم. آقاي احمدي‌نژاد رفيق چهل ساله من بود اما الان با هم در ارتباط نيستيم. من كاملا ارتباطم را با احمدي‌نژاد قطع كردم و همه جا هم گفتم كه تا وقتي برخي افراد كنار احمدي‌نژاد باشند، با او هيچ كاري ندارم. 

وي ادامه داد: اگر احمدي‌نژاد رسما اعلام كند كه اين افراد را كنار گذاشته است حتما از ايشان دوباره حمايت مي‌كنيم. اگر آقاي احمدي‌نژاد به خط سال ۸۴ برگردد سربازي‌اش را مي‌كنيم، نوكري‌اش را مي‌كنيم. اگر احمدي‌نژاد، احمدي‌نژاد سال ۸۴ باشد و سربازي صرف ولايت و نوكري صرف مردم برايش افتخار باشد ما هم سرباز احمدي‌نژاد هستيم. اما تا وقتي برخي عناصر دور او هستند كه ما معتقديم هيچ سنخيتي با ولايت ندارند كاري با احمدي‌نژاد نداريم. مگر روزي كه رسما اعلام كند كه از اين افراد جدا شده است. 


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : جمعه 13 تير 1393برچسب:کشف حجاب,کشف حجاب دختر شجریان,مژگان شجریان,
مژگان شجریان دختر محمدرضا شجریان که در فتنه ۸۸ به حمایت از فتنه گران پرداخت، با حضور در تلویزیون ضد انقلاب ایران فردا کشف حجاب کرد.

 


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : پنج شنبه 25 ارديبهشت 1393برچسب:هاشمی,اکبر هاشمی,دانشگاه امیر کبیر,دانشگاه,






 





 
 

عکس های اعتراضی دانشجویان دانشگاه امیر کبیر نسبت به حضور هاشمی جلوی شخص ایشان!

 


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

این است پاسخ نه به آمریکا

این است پاسخ مرگ بر آمریکا

این است شعار ما

مرگ بر آمریکا


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : دو شنبه 22 ارديبهشت 1393برچسب:پهپاد,پهپاد ایرانی,RQ,سپاه,سپاه پاسداران,

باشگاه خبرنگاران: بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه هوافضای سپاه بازتاب گسترده ای در رسانه های منطقه و جهان داشت.

شبکه المیادین لبنان در پایگاه اینترنتی خود نوشت : رهبر ایران در جریان بازدید از تجهیزات نظامی این کشور با حمایت از سیاست خارجی و مذاکرات هسته ای گفت : انتظار دشمنان برای جلوگیری از برنامه موشکی ایران توقعی احمقانه است.

پایگاه خبری البوابه هم نوشت : رهبر ایران توقع غرب برای جلوگیری از برنامه موشکی ایران را احمقانه خواند.

پایگاه خبری-تحلیلی دبکا فایل نوشت : رهبر ایران از موضع غرب در قبال برنامه موشکی این کشور انتقاد کرد.

شبکه اسکای نیوز هم در خبری با اشاره به بازدید مقام معظم رهبری از نمایشگاه تجهیزات موشکی سپاه اعلام کرد : رهبر ایران پیش از مذاکرات هسته ای از دستاوردهای موشکی این کشور بازدید کرد.

پایگاه اینترنتی روزنامه صهیونیستی هاآرتص گزارش داد : رهبر ایران خواستار تولید موشک شد.

پایگاه خبری العهد اعلام کرد : امام خامنه ای در جریان بازدید از نمایشگاه دستاوردهای هوافضای سپاه تاکید کرد : نباید نیازهای کشور و مذاکرات به هم ربط پیدا کنند.

خبرگزاری رویترز گزارش داد : "آیت الله علی خامنه ای"از سپاه پاسداران خواست به تولید موشک پرداخته و مذاکرات هسته ای را مکان مناسبی برای رایزنی بر سر برنامه موشکی و حل مشکل تحریم های اقتصادی نداست.

شبکه روسیاالیوم گزارش داد : رهبر ایران در جریان بازدید از نمایشگاه دستاوردهای هوافضای سپاه تاکید کرد : این نمایشگاه توان و انرژی ملت ایران را در میادین دشوار ثابت کرد.

شبکه الجزیره هم اعلام کرد : رهبر ایران توقع دشمن در محدود کردن برنامه موشکی این کشور را احمقانه توصیف کرد.

رادیو بین المللی فرانسه گزارش داد آیت الله خامنه ای انتظارات غرب در مورد محدود کردن برنامه موشکی این کشور را «ابلهانه و احمقانه» دانست.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : دو شنبه 22 ارديبهشت 1393برچسب:پهپادوآمریکا,RQ,

 یک سناتور آمریکایی در واکنش به رونمایی از مدل ایرانی پهپاد RQ۱۷۰ آمریکا که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های دنیا داشت، آن را «شلوغ‌کاری ایرانی‌ها» و واکنشی از طرف ایران به تحریم‌های آمریکا دانسته است.

سناتور جو لیبرمن، رئیس کمیته امنیت داخلی مجلس سنا به روزنامه گاردین گفت: «برای آمریکا خوب نبود که این پهپاد در ایران به زمین افتاد و اینکه ایرانی‌ها آن را گرفتند هم خوب نبود.»

وی افزود: «اما من در حال حاضر اعتماد ندارم که آنها بتوانند نسخه‌ای عین آن را بسازند. ایرانی‌ها در این باره شلوغ‌کاری می‌کنند و این به خاطر تحریم‌های اقتصادی ماه علیه آنهاست.»

این مقام آمریکایی تصریح کرد آمریکا از پهپاد RQ۱۷۰ برای بررسی برخی مناطق ایران استفاده کرده است: «ای پهپاد بسیار پیشرفته است و کمک‌های زیادی در زمینه امنیت ملی به ما کرده است، اعم از اینکه، فکر می‌کنم از آن برای بررسی تمام نقاط ایران به ویژه مناطقی که ما بر پایه مستدلات فکر می‌کنم در آنجا فعالیت هسته‌ای دارند، استفاده شده است.»

پهپاد فوق‌پیشرفته و رادارگریز RQ۱۷۰ غنیمتی و ساخت مدل بومی آن صبح روز یکشنبه با حضور آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا، سرلشکر فیروزآبادی، سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سرلشکر صالحی و فرماندهان عالی‌رتبه ارتش و سپاه رونمایی شد.

اعلان این خبر به منزله آن بود که متخصصان نیروی هوافضای سپاه در مدت حدود دو سال توانسته‌اند، پهپاد فوق‌پیشرفته RQ۱۷۰ آمریکا را مهندسی معکوس کنند. ایران این پهپاد را در ۱۳ آذرماه سال ۱۳۹۰ شکار کرده بود.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : دو شنبه 22 ارديبهشت 1393برچسب:سپاه,سپاه پاسداران انقلاب اسلامی,

به گزارش تسنیم، در جریان بازید روز گذشته رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه پاسدران انقلاب اسلامی، از موشک‌های زلزال بارشی و هرمز ۱ و ۲ رونمایی شد.

موشک‌های هرمز، به لحاظ شکل ساخت، نمونه مشابه موشک‌های خلیج فارس هستند.

کارشناس نیروی هوافضای سپاه در گزارشی به فرمانده معظم کل قوا، جزئیاتی از نحوه عملکرد این موشک‌ها را توضیح داد.

وی گفت: سال گذشته که شما تشریف آوردید نمایشگاه ما یک موشک خلیج‌فارس را تست کرده بودیم و به ۳۰-۳۵ متری زده بودیم، حضرتعالی فرموده بودید که وقتی به ۳۰-۳۵ متری زدید، می‌توانید به ۱۰-۱۵ متری برسانید. حدودا ۶ ماه بعد ما هدفی که در دریای عمان گذاشته بودیم، هدف تقریبا یک صدم هدف واقعی بود که اهداف ما در دریای عمان ناو هواپیمابر هست. ما توانستیم آن هدف را مورد اصابت قرار دهیم. در حقیقت اهدافی که ما داریم که آمریکایی‌ها هستند، اگر در برابر این قرار بگیرند راه خروج ندارند. دشمن یا باید مورد اصابت قرار بگیرد یا از منطقه دور شود.

کارشناس نیروی هوافضای سپاه می‌گوید: اگر بخواهیم باندهای فرودگاه را مورد اصابت قرار دهیم، تجهیزات پهن شده دشمن را هدف قرار دهیم، آمدیم از زلزال بارشی استفاده کردیم. یعنی زلزال بارشی به ۳۰ بمب ۱۷ کیلویی مجهز هستند که در فاصله‌ای از زمین اینها را روی سطحی از زمین که مورد انتظار ماست، پخش می‌کنند.

وی افزود: برای اینکه می‌خواستیم حجم آتش را بالا ببریم آمدیم یک سری لانچر دوتایی (برای موشک‌های هرمز) درست کردیم. علاوه بر اینکه حجم آتش را بالا می‌برد، پرسنل، عملیات و زمان عملیات را هم کمتر می‌کند و در واقع آماده به راه‌تر است نسبت به موشکهای تک لانچری.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی

در بازدید فرمانده معظم کل قوا از نمایشگاه توانمندی های نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «پهپاد‌های» ایرانی RQ۱۷۰ به همراه پهپاد RQ۱۷۰ آمریکایی غنمیتی به نمایش درآمد که همین نمایش شروعی خواهد بود بر کابوس جدید آمریکایی ها چراکه بنا بر اطلاعات کسب شده، سپاه پاسداران قرار است بر خلاف آمریکایی ها که از این هواپیما در حوزه اطلاعاتی و شناسایی استفاده می‌کنند، آن را در حوزه رزمی و به عنوان یک هواپیمای بمب افکن علیه ناوهای آمریکایی بکار بگیرد.

به گزارش فارس در جریان بازدید رهبر انقلاب از این پهپاد، یکی از مسئولان نیروی هوافضا طی توضیحاتی گفت: «آمریکایی‌ها عمده مزیت‌های هواپیماهای بدون سرنشین را روی این هواپیما متمرکز کرده‌اند که اگر اهم آن را بشماریم در درجه اول بحث اختفای آن است که اختفای راداری، رادیویی، حرارتی، صوتی، بصری و رسانه‌ای را در حد بالایی در آن رعایت کرده‌اند.



در مرحله اول، بعد از اینکه پرنده به غنیمت گرفته و تسخیر شد ما اطلاع زیادی از معماری داخل، رایانه ها و دیگر اجزای آن نداشتیم. ولی به یکسری حافظه‌ها و هاردهایی که در دسترس بود و می‌شد شناسایی کرد دسترسی پیدا کرده و سعی کردیم در مرحله اول این داده‌ها را بازیابی کنیم. شاید مشابه کاری که بعد از تسخیر لانه جاسوسی انجام شد و سعی کردند آن اطلاعات بازیابی شود اما این کار با چند تفاوت اصلی صورت گرفت.

ما در اینجا حتی جنس اطلاعات را نمی‌دانستیم که باید دنبال چه بگردیم. در اینجا بحث کُدینگ و رمز را داشتیم که به فضل خدا این مرحله را رد کردیم.

دیتایی که در این مرحله استخراج شد، شامل تصاویر ویدئویی و تصاویر فراطیفی بود که حجم زیادی از این اطلاعات را شامل می‌شد. اطلاعات این ۲ هارد کاملاً شناسایی شد.

مسیر پرواز‌های این هواپیما در ۱۳ مأموریت بوده که هم از افغانستان و هم پاکستان اطلاعات برداشته که اطلاعتش داخل کامپیوتر موجود است.

تدبیر فرمانده نیرو این بود که در کنار این کار، ما مهندسی معکوس را روی سخت‌افزار این پرنده نیز انجام دهیم لذا پرنده‌ای تعریف شد که RQ ایرانی است.

برای رسیدن به آن با توجه به پیچیدگی دینامیک پروازی بایستی یک پرنده با ابعاد کوچکتر تعریف می‌کردیم که ارزان‌تر و ساده‌تر باشد که این کار را انجام دادیم.

تست‌های زمینی‌ را هم انجام دادیم و انشاالله بعد از این نمایشگاه، تست پروازی آن نیز انجام می‌شود.»

این پهپاد ایرانی قادر خواهد بود کار شناسایی و رزم عمیق را نیز انجام دهد.

این درحالیست که آمریکایی ها از RQ۱۷۰ در حوزه شناسایی استفاده می‌کنند اما بنا بر ماموریت تعریف شده سپاه برای مدل ایرانی RQ، از این پهپاد به عنوان بمب افکنی رادارگریز علیه ناوهای آمریکایی استفاده خواهد شد.

بنا بر این گزارش، نمونه ۱۵درصد این پهپاد در هفته قبل، تست پرواز را با موفقیت پشت سر گذاشته و در سال جاری نیز نمونه ۴۰درصد و یک به یک آن به پرواز در خواهد آمد.  


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 21 ارديبهشت 1393برچسب:سمت خدا,شبکه سه,رسانه ملی,

برکناری تهیه‌کننده‌ برنامه‌ «سمت خدا» به عنوان پرمخاطب‌ترین برنامه‌ مذهبی تلویزیون در حالی صورت پذیرفت که تهیه کننده این برنامه علت وقوع این اتفاق و تغییرات بنیانی که در این برنامه در حال وقوع است را امر به معروف و نهی از منکرِ مدیران رسانه ملی عنوان کرد که ضرغامی و دارابی برنتابیده‌اند و برخی مدیران سازمان راساً پیگیر تغییر این برنامه بوده است.

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله به نقل از تابناک، اگر پیگیر برنامه‌های شبکه سوم سیما شده باشید، در چند سال اخیر حداقل یک بار هنگام ظهر شاهد برنامه مذهبی متفاوتی بوده‌اید؛ برنامه‌ای که لحن نرمی در این حوزه دارد و مخاطبانش نیز آهسته و پیوسته افزایش یافته‌اند، به گونه‌ای که هم‌اکنون به عنوان پرمخاطب‌ترین برنامه مذهبی تلویزیون در چند سال اخیر شناخته می‌شود اما نقدی که از زبان یکی از کارشناسانِ روحانی این برنامه مطرح شد، فضا را تغییر داد و منجر به برکنار تهیه کننده و کناره گیری مجری و کارشناسان سمت خدا شد اما این اتفاق چگونه به وقوع پیوسته است؟

سید عبدالمجید رکنی تهیه کننده این برنامه در گفت‌وگو با «تابناک» با اشاره به جایگاه این برنامه گفت: برنامه سمت خدا به عنوان پرمخاطب ترین برنامه مذهبی تلویزیون در جشنواره جام جم حضور داشت و طبق آمار ارائه شده توسط صداوسیما یک ششم مخاطبان تلویزیون به تماشای این برنامه می‌نشینند. از ابتدای این برنامه تاکنون که در حدود ۱۱۵۰ قسمت پخش شده نیز بنده به عنوان تهیه کننده حضور داشته‌ام و این برنامه نیز عین همه برنامه‌های صداوسیما ۹۰ قسمت، ۹۰ قسمت به درخواست صداوسیما تمدید شده و رضایت بالایی نسبت به «سمت خدا» وجود داشته است.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود این رضایت بالا، شاهد تغییر تهیه کننده بودیم، تاکید نمود: برکناری بنده به واسطه نهی از منکر آقای ماندگاری در ۱۴ فروردین بود که این تذکرات را در ۲۷ فروردین ماه در قالب نامه‌ای که ایشان در برنامه خواند به آقای ضرغامی در قالب امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد. تذکرات نیز به دو موضوع معطوف بود.

رکنی ادامه داد: تذکر نخست درباره پخش آگهی در برنامه کودک بود که خلاف نص صریح آیین نامه ۷۰-۲۵ صداوسیما است که تاکید دارد هرگونه تبلیغ در قبل، حین و بعد از برنامه کودک ممنوع است اما متاسفانه در صداوسیما به بهانه کسری بودجه شاهد این تبلیغات هستیم که کودکان را هدف گرفته است. تذکر دوم نیز درباره برگزاری مسابقات با جوایز غیرمتعارف است که مقام معظم رهبری در یازده آذر ۸۳ در دیدار با مسئولان صداوسیما صراحتاً فرمودند اینها بی منطقی است و منطقی نیست بابت پاسخ به یک سوال یک جایزه بزرگ بدهند و روحیه تلاش را می‌کشد و متاسفانه صداوسیما خلاف نص صریح سخنان رهبری همچنان این مورد خاص را انجام می‌دهد.

تهیه کننده سمت خدا متذکر شد: این تذکرات، بیان برخی از انتظارات حداقلی از مدیران رسانه ملی بود. آقای ضرغامی نیز دستور دادند که تبلیغات در برنامه کودک قطع شود اما رویه مسابقات مورد اشاره که تبلیغ برنج و نظایر اینها هم است، ادامه دارد. در مقابل دستور داده شد که تهیه کننده برنامه «سمت خدا» هم تغییر کند و این حداقل تاوان نهی از منکر است. کارشناسان برنامه و آقای شریعتی مجری برنامه نیز تاکید کردند که در صورت تغییر تهیه کننده ادامه نمی‌دهد. تهیه کنندگان همکار در شبکه سوم سیما نیز هریک به یکی از دو دلیل غیرحرفه‌ای بودن چنین عملی و هم عقیده بودن و عرق دینی حاضر به پذیرش تهیه کنندگی سمت خدا نشدند و از خارج از شبکه تهیه کننده آوردند!

وی درباره علت مطرح شده برای برکناری اش گفت: گفته اند تمرد سازمانی انجام شده و پیش از انتقاد از صداوسیما در برنامه، باید با مدیران مکاتبه می‌کردید. مگر تلویزیون قبل از آنکه از دیگر دستگاه‌ها انتقاد کند، با آنها مکاتبه می‌کند؟ نهی از منکر نباید در کشور ما هزینه داشته باشد، مگر آنکه دروغ باشد که در موارد فوق یکی مخالف نص صریح قانون بوده و دیگری نیز با نص صریح کلام رهبری در تضاد بوده و بنابراین کاملاً مشروع است. زمانی در رسانه ملی با آمر به معروف و ناهی منکر که انتقادی بسیار نرم را مطرح کرده چنین برخوردی می‌شود، در دیگر نهادها و سطح جامعه چه انتظاری می‌توان داشت؟

رکنی در پاسخ به این پرسش «تابناک» که آیا این عمل خلاف قوانین صداوسیما بوده که مستوجب چنین برخوردی بوده، تصریح نمود: تنها اعتراضی که درباره غیرقانونی بودن شد، درباره پخش سخنان رهبری درباره مسابقات بود که نیازمند مجوز بود و اتفاقاً ما مجوز پخش این سخنان را نیز داشتیم ولی مدیران دقیقاً نمی‌دانستند این سخنان قرار است در چه بستری پخش شود. شاید بتوانم بگویم که برنامه «سمت خدا» قربانی تقابل رسانه برای سرگرمیِ صرف و رسانه در خدمت ارزش‌ها شد که ظاهراً نگاه اول دار حال حاضر ارجحیت دارد.

وی درباره اینکه زمزمه شده که استعفاء داده‌اید، گفت: بله ممکن است بگویند استعفاء دادم. بنده ۱۴ فروردین ماه که دستور عزلم را دادند و پشیمان شدند و دیدم چه نقشه‌هایی می کشند، استعفاء دادم و استعفایم را هم نه به مدیران شبکه که برای شخص آقای ضرغامی نوشتم و دلیلی هم ننوشتم. تصورم این بود که ایشان بنده را می‌خواهد و علت را جویا می‌شود اما ایشان کوچک ترین واکنشی نداشتند. تصور کنید مثلاً آقای سیروس مقدم استعفاء دهد و بگوید پایتخت ۴ را نمی‌سازم، آیا آقای ضرغامی تماس نخواهند گرفت که چه شده است؟ این حداقل انتظار بود که درباره پربیننده ترین برنامه مذهبی رسانه ملی برآورده نشد.

رکنی درباره نقش معاونت سیما در وقوع این تغییرات تصریح نمود: پررنگ ترین نقش را این معاونت داشتند و بقیه پیاده نظام هستند. آقای دارابی روزی چند بار تماس می‌گرفتند که: «این رکنی را برداشتید یا نه؟» ایشان با آزادگی مخالف هستند و هیچ برنامه‌ای نباید حریت داشته باشد و لذا برنامه شهیدی فر به همین دلیل قطع می‌شود و این روند خوبی نیست که ایشان در رسانه ملی پی می‌گیرد.  


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : دو شنبه 15 ارديبهشت 1393برچسب:سید حسن نصرالله,,

پایگاه خبری انصارحزب الله - هفته پیش بود که حجت‌الاسلام محمدصادق صالحی‌منش استاندار قم در سخنان خود در آیین افتتاح استودیوهای پخش زنده مسجد مقدس جمکران از نگرانی سیدحسن نصرالله از اوضاع در قم سخن گفت.

او این نگرانی را چنین بیان داشت: برادر عزیزم سیدحسن نصرالله هفته گذشته هیئتی را فرستادند و من پذیرای ایشان بودم و از من خواستند که برخی از شبکه‌های ماهواره‌ای که از قم تغذیه می‌شوند، کنترل شوند و گله‌مند بودند که چرا چنین زمینه‌ای در قم فراهم شده است تا برای ایشان مشکل ایجاد شود.

تغذیه، پخش و ادامه فعالیت برخی شبکه‌های ماهواره‌ای از قم اگرچه مسئله جدیدی نیست اما اعلام رسمی این نکته از زبان بالاترین مقام دولتی در قم خود معنای دیگری دارد.

چه اینکه پیش از این شاهد بودیم که شبکه ماهواره‌ای «اهل‌بیت» توسط فردی به نام حسن اللهیاری در قم تاسیس شد اما توهین‌های او به اهل‌تسنن آنچنان گسترش یافت که وی را از ایران و قم اخراج کردند.

او نیز این روزها به واشنگتن و به دامان سردمداران سیاست «تفرقه‌انداز و حکومت‌کن» رفته است تا اختلاف‌اندازی‌های خود را در آمریکا ادامه دهد.

اما در قم شبکه‌های دیگری هم یا تاسیس و یا اداره و یا تغذیه فکری می‌شوند که برخی از آنها کم و بیش همان مشکل شبکه «اهل‌بیت» را دارند.

بنابر اطلاعات موجود بر روی ماهواره‌ها ۱۱ شبکه شیعی مختلف به زبان فارسی در حال فعالیت است و در کنار آنها شبکه‌های مختلف عربی و انگلیسی نیز فعالیت می‌کنند که در این میان شبکه‌های عرب‌زبان آنها بیشتر از دیگر شبکه‌هاست.

در این میان برخی از این شبکه‌ها از قم تغذیه و تولید برنامه دارند که موجب نگرانی بسیاری از جمله سیدحسن نصرالله شده است که بر اساس اطلاعات به دست آمده از جمله آنها شبکه «امام حسین(ع)» به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی است که مرکزیت آن در کربلاست اما برنامه‌سازی‌هایی نیز در واشنگتن و قم دارد چه اینکه چندی پیش رئیس دفتر این شبکه در قم به دلیل ترویج قمه‌زنی برای مدتی بازداشت شد.

این شبکه یکی از مهمترین شبکه‌هایی است که توسط «موسسه فرهنگی رسول اکرم(ص)» وابسته به یکی از مراجع تقلید ساکن قم به روی آنتن می‌رود.

شبکه امام حسین(ع) در یکی از مهمترین اقدامات خود سال گذشته «هفته برائت» را به مناسبت عید خرافی موسوم به عیدالزهرا از نهم ربیع الاول لغایت ۱۹ ربیع‌الاول تبلیغ کرد؛ دهه‌ای که تماما همزمان با «هفته وحدت» تاسیس شد تا لعن بزرگان و نمادهای اهل‌سنت را جایگزین تلاش برای وحدت زیر سایه نام مبارک حضرت محمد(ص) بکند.


سایت رسمی شبکه امام حسین(ع) با اعلامیه «هفته برائت»

شبکه دیگری که از قم تغذیه فکری می‌شود شبکه «سلام» است که دو شبکه مجزا به این نام وجود دارد و علیرغم آنکه این شبکه در کالیفرنیا به ثبت رسیده است در مشهد و اصفهان دارای دفاتر رسمی است.

دیگر شبکه از این زنجیره شبکه‌ها، شبکه «ابالفضل العباس» است که علیرغم اینکه مرکزیت آن معلوم نیست اما در سایت این شبکه به صراحت به داشتن دفاتری در مشهد، قم، اصفهان و تهران اشاره شده است و اکثر راه‌های ارتباطی این شبکه در فضاهای مجازی موبایلی اعم از واتس‌آپ، وایبر و ... با کد ۰۰۹۸ متعلق به ایران معرفی شده است.


سایت رسمی شبکه ابالفضل العباس و شماره تلفن دفاتر آن در ایران

شبکه دیگر در این زمینه «شبکه مدرسه جهانی امام صادق(ع)» است که در سایت رسمی آن به صورت رسمی از قم به عنوان دفتر مرکزی یاد شده است و در اساسنامه آن این شبکه که در آن دروس حوزوی ارائه می‌شود زیر نظر و حمایت شبکه جهانی امام حسین(ع) که پیشتر درباره آن سخن گفته شد معرفی شده است چه اینکه در اساسنامه آن آمده است: این مدرسه در ربیع الثانی سال ۱۴۳۱ توسط شبکه جهانی امام حسین «علیه السلام» پیشنهاد شد ...

بنابر این گزارش این در حالی است که بنابر اطلاعات موجود شبکه‌های «بقیع» و «مرجعیت» به زبان فارسی و همچنین شبکه‌های الانوار ۱ و ۲ به زبان عربی دارای دفاتری در قم هستند که همه این شبکه‌ها که نام آنها برده شد توسط «موسسه فرهنگی رسول اکرم(ص)» وابسته به یکی از مراجع ساکن قم هدایت می‌شود.

حضور این شبکه‌ها در ایران و در قم که اکثر آنها در خارج از ایران و چه‌بسا در آمریکا و انگلستان ثبت شده‌اند در حالی است که چندی پیش مقام معظم رهبری از اقدامات موهن علیه اهل‌سنت ابراز ناخرسندی کرده و فرمودند: نباید کینه‌ورزی‌های مذهبی را زیاد کرد؛ این را چقدر باید تکرار کرد؟ بارها تکرار کرده‌ایم؛ بعضی حاضر نیستند [گوش کنند]. شما اگر بخواهید آن کسی را که موافق مذهب شما نیست و عقیده‌ی حقّ شما را قبول ندارد هدایت کنید، چه کار میکنید؟ اوّل شروع میکنید به مقدّسات او بدگویی کردن و دشنام دادن؟ اینکه بکلّی او را از شما دور خواهد کرد و امید هدایت او را به صفر خواهد رساند.(۳۱/۱/۹۳)

ایشان پیش از این مهری پایانی بر تسامح با افراطیون شیعه زدند و فرمودند که « از آن طرف هم یک عدّه مزدور را به راه بیندازند که برای این آتش هیمه فراهم کنند، بنزین روی آتش بریزند؛ که می‌بینید، میشنوید، یا خبر دارید. وسائل ارتباط جمعی و رسانه در اختیار اینها میگذارند؛ در کجا؟ در آمریکا! در کجا؟ در لندن! آن تشیّعی که از لندن و از آمریکا بخواهد برای دنیا پخش بشود، آن تشیّع به درد شیعه نمیخورد.»(۲۰/۶/۹۲)

حال با توجه به مجموع این نگرانی‌ها از سوی مقام معظم رهبری و سیدحسن نصرالله و با توجه به اینکه مسئولان جمهوری اسلامی هنگامی که متوجه اقدامات خلاف شرع اینگونه شبکه‌ها شده‌اند آنها را همچون شبکه «اهل‌بیت» تعطیل کرده و از کشور اخراج کرده‌اند و با توجه به اشاره استاندار قم مسلما در آینده خبر بسته شدن این شبکه‌ها در ایران را خواهیم شنید.

و نکته پایانی که باید به آن توجه کرد ضرورت همکاری ایران با برخی دیگر از کشورهای منطقه از جمله عراق، افغانستان و هند برای جلوگیری از ادامه کار برخی از شبکه‌های تندروی شیعی در این کشورهاست که می‌تواند از سوی سازمان صداوسیما و همچنین اتحادیه بین‌المللی رادیو تلویزیون‌های اسلامی دنبال شود.


منبع:فارس سجاد اسلامیان  


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : دو شنبه 15 ارديبهشت 1393برچسب:داشنجو,کامران دانشجو,احمدی نژاد,دانشگاه آزاد,جاسبی,

پایگاه خبری انصارحزب الله - کامران دانشجو را با حمایت‌هایش از احمدی‌نژاد، سرشاخ شدن با غول هفت سر دانشگاه آزاد و خارج کردن مدیریت این دانشگاه از سیطره ۳۰ ساله جاسبی و تیمش، انتصاب‌های جنجالی و انتقادات تند و تیز اصلاح طلبان از وی می‌شناسیم. اما بدون شک مهم‌ترین موضوعی که در ایام وزارت دانشجو رقم خورد، ورود جدی او به مسئله دانشگاه آزاد بود؛ اتفاقی که باعث تغییر اساسی معادلات دانشگاه آزاد و مشخص شدن تکلیف این نهاد بزرگ آموزشی کشور برای نخستین بار بعد از انقلاب شد.

به این بهانه با کامران دانشجو به گفتگو نشستیم؛ او هم سنگ تمام گذاشت و ناگفته‌هایی را گفت از احمدی‌نژاد، دوران وزارتش، دانشگاه آزاد و ...

*** 
ابتدا تشکر می کنیم از وقتی که در اختیار ما قرار دادید. آقای دکتر، برای ورود به بحث، می خواهم نظرتان را جویا بشوم در رابطه با سخنان آقای هاشمی رفسنجانی درباره دانشگاه آزاد.

اول باید درباره برخی کارهایی که درباره دانشگاه آزاد در زمان بنده انجام شد، توضیحاتی بدهم؛ اول اینکه دانشگاه آزاد از اریکه قدرت یک خانواده بودن خارج شد و تبدیل به دانشگاهی مثل سایر دانشگاه ها شد. دانشگاه آزاد از این که به آن به عنوان اموال یک خانواده نگاه شود به اموال ملت تبدیل شد. دانشگاه آزاد از ریاست دائم العمر بر اساس سلیقه یک نفر به ریاست انتخابی آن هم چهار سال یک‌ بار توسط شورای انقلاب فرهنگی تبدیل شد.

این ها کارهایی است که قدم به قدم با آن مبارزه شد و برایش مانع ایجاد می کردند. اما نهایتا دانشگاه آزاد از انحصار عده ای خارج و در قاعده قانونی شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت. حالا یک عده می آیند این قضیه را با حسینیه ارشاد مقایسه می کنند و خدای نکرده نظام ما را با نظام طاغوت مقایسه کنند، این ها حتی اگر مثال هم هست مثال های خیلی بدی است که آقایان می زنند. اتفاقا مقایسه دانشگاه آزاد و حسینیه ارشاد کاملا اشتباه است. چون شما آن زمان حسینیه ارشاد را می خواستید برای این که در خدمت ملت باشد. چون آن رژیم، رژیمی بود که در خدمت منافع خودش بود. ولی در دانشگاه آزاد ما به دنبال این بودیم که در خدمت ملت باشد، در حالی که عده ای می خواستند در خدمت منافع خودشان باشد و اتفاقا الحمدلله که نظام چنین اقتداری داشت که توانست چنین کاری بکند و این انحصار را بشکند. تابوهایی در این زمینه شکسته شد که سی سال نمی گذاشتندشکسته شود. شکسته شد تا به پویایی بیشتر همان دانشگاه آزاد بیانجامد.

در مسیر انحصارزدایی از دانشگاه آزاد چه کارشکنی هایی علیه این اقدام انجام شد؟

مرحله به مرحله کارشکنی شد. مثلا در مرحله انتخاب رییس جدید، بیش از ۲۷، ۲۸ گزینه را پیشنهاد کردند و فرزند یکی از اعضای هیئت امنا بدون اطلاع بنده که وزیر بودم اطلاع داده بود تا در جلسه ای بیایند و برنامه خود را ارائه کنند. حدود هفت ، هشت نفر آمدند و برنامه را ارائه دادند. چون همه نیامده بودند ، گفتند باید دوباره جلسه بگذاریم تا همه باشند. ما گفتیم شاید تا چند ماه دیگر نتوانیم همه را جمع کنیم. این کارها را می کردند که زمان بخرند. یا قول هایی را می دادند و هفته بعد زیر قولشان می زدند و بعد می گفتند نظرمان عوض شده است. حتی رییس هیئت امنای دانشگاه آزاد در جلسه ای به بنده گفت که تو یک "کُشتی سیاسی" را با ما آغاز کرده ای.

اما به هرحال این مهم بود که رییس دانشگاه آزاد عوض شد و رییس جدید به تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و این یک روال همیشگی شد؛ الان هم برای آقای میرزاده همین روال پیاده شده و مدت محدود برای ریاست دارند.

من نمی دانم چگونه است که حکومت ۳۰ ساله چند خانواده براموال دانشگاه آزاد غصب محسوب نمی شود اما ریاست شخصی که در فرآیند قانونی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تایید شده، غصب به حساب می آید؟!

اصلا مال چه کسی بوده که غصب شده؛ اگر برای نظام است که خود نظام تصمیم لازم را درباره آن گرفته است اما این ها به دنبال این بودند که دانشگاه مال ماست، در حالی که زمین های دانشگاه آزاد از بودجه بیت المال تامین شده اند.

اما به قول معروف "آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت"؛ دانشگاه آزاد دیگر برای مردم است و شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره ریاست آن تصمیم گیر است. حالا اگر شما در آن شورا لابی می کنید، آن بحث دیگری است. در جاهای دیگر هم ممکن است لابی صورت بگیرد. ولی به هرحال دیگر این برای نظام است و از اریکه یک خاندان خارج شده و نمی تواند ریاست بی ضابطه و بر مبنای علایق شخصی یک فرد به مدت سی سال داشته باشد. آیا این غصب است؟ من نمی دانم این تکبر شاهانه از کجا نشئت می گیرد؟!

البته بی انصافی است که این نکته را درنظر نگیریم که خدمات دانشگاه آزاد و آقای جاسبی در طی سی سال کم سابقه است و دانشگاه آزاد مانند فرزندی بوده که از کودکی به جوانی رسیده است. اما این تغییر روال هم نیاز نظام و انقلاب بود.

جالب است که می گویند مدیریت دانشگاه آزاد از دست کسی که بنا به تکلیف در آن جا بود خارج شد و به کسی رسید که با علاقه به مجموعه آمده است. این ها به خاطر نگاه متکبرانه ای که دارند نمی فهمند که بالاترین عشق و علاقه، علاقه به تکلیفی است که فرد انجام می دهد. همه بچه هایی که به جبهه رفتند عشق به انجام تکلیف داشتند.

آقای دکتر شما در سال های وزارت خود گام هایی برای تحقق هدف اسلامی شدن دانشگاه ها برداشتید اما با موانع متعددی رو به رو بودید. حتی فکر می کنم در آن ایام، رییس جمهور از شما حمایت کافی را نکرد.

باید عرض کنم که آقای دکتر احمدی نژاد از بنده حمایت کرد. اما مسئله این است که من مثلا یک سطح حمایت بالایی را نیاز دارم. ولی ایشان در سطحی پایین تر حمایت کرد. به نظرم، شما به آن نامه رییس جمهور درباره تفکیک جنسیتی اشاره دارید. شب قبل از آن نامه، ایشان با من صحبت کردند. من داشتم همراه هیاتی به عراق می رفتم. شب تلفنی با من صحبت کردند و نظرات شان را درباره طرحی که در زمینه تفکیک جنسیتی در وزارت علوم ابلاغ شده بود به بنده گفتند. بعد ایشان گفتند فردا هم نامه ای در این زمینه برایت می فرستم. من گفتم دیگر چرا نامه می دهید؟ هر صحبتی هست اکنون بگویید. یا حداقل صبر کن که من تا پس فردا از عراق برگردم و بیشتر با هم صحبت کنیم و بالاخره به یک جمع بندی می رسیم و آن را من اجرا می کنم.ایشان نپذیرفت و من فردای آن روز در عراق متوجه شدم ایشان نامه ای به بنده داده اند و در آن گفته اند روش های شما علمی نیست. من هم در پاسخ نامه ای نوشتم و در آن نوشتم که سعی میکنم روش هایم را علمی کنم. روش هایی را به کار ببرم که هم شما و هم مراجع بپذیرید. به هرحال من دینم را از مراجع می گیرم نه از آقای x و y.

این نوع عملکردها از دکتر احمدی نژاد بی سابقه نبود. اکنون که حدود یک سال از مسئولیت شما در وزارت دولت احمدی نژاد می گذرد. در تناسب با دولت جدید، به احمدی نژاد چه امتیازی می دهید؟

به نظرم احمدی نژاد در طول هشت سال کاری کرد که در سی سال اینده من قائل نیستم هیچ رییس جمهوری بتواند انجام دهد. در بیست و هفت سال گذشته قبل از اقای احمدی نژاد هم نتوانستند بکنند . واقعا نمی توانند . احمدی نژاد به قدری انرژی داشت که قابل وصف نیست. احمدی نژاد بین مردم بودن را دوست داشت داشت با مردم بودن را دوست داشت نه بر مردم مسلط بودن را . اگر یک عده ای که اطراف ایشان قرار گرفتند و ایشان را استحاله کردند اجازه می دادند، احمدی نژاد اسطوره تاریخ ایران می شد. اتفاقا عده ای این را خوب فهمیدند و نگذاشتند که وی اسطوره شود. نگذاشتند به عنوان یک الگوی خدمت ، یک الگوی اجرایی اسطوره بشود. از اول هم یک عده میخواستند کارهای اجرایی ایشان رو لوث کنند. طرح هایی مثل مسکن مهر و ... را. دیدند این کار جواب نمی دهد. واقعیت همین بود که نوع فعالیت اجرایی احمدی نژاد این گونه بود که به دل می نشست. پس کارهای اجرایی ایشان را گذاشتند کنار و شروع کردن به حواشی پرداختن. عده ای از اطرافیان احمدی نژاد هم به این حواشی دامن زدند. دو سه سال آخر همه به اضافه دو سه نفر اطرافش با هم جمع شدند که احمدی نژاد اسطوره نشود. بعدا بالاخره خدا کند همه عاقبت به خیر بشوند.

به نظر شما می توان به احمدی نژادی منهای همین دوسه نفری که می فرمایید امید داشت؟ از این منظر می پرسم که عده ای معتقدند هنوز می توان برای ایستادن برابر جریان تمامیت طلب اصلاح طلب به احمدی نژاد نگاه داشت؟

البته من قائل نیستم که فقط احمدی نژاد می تواند جلوی این ها بایستد. منظور از ایستادن رقابت سیاسی است دیگر. همین دولت هم نیاز به آسیب شناسی دارد. به هرحال همه ما وظیفه داریم که اکنون که این دولت مشغول به کار است سعی کنیم شرایطی ایجاد کنیم که دولت بتواند خدمات رسانی مناسب تری را انجام بدهد. اما از نظر رقابت سیاسی میگویم.

ببینید در این انتخابات همان اتفاقی بر اصولگرایان افتاد که در شورای دوم بر اصلاح طلبان رفت. چطور شد که آقایان نیامدند یک نفر را انتخاب کنند. هر کس فکر کرد خودش رییس جمهور است و رقیبی در اصلاحات نمی دید. مردم هم که می بینند این ها به خودشان می پرند و سر همدیگر را می تراشند. این یک اشتباه تاکتیکی بود. از این اشتباه باید درس بگیریم و سعی کنیم که منسجم باشیم. سال ۸۴ هم، اصولگرایان نتوانستند به وحدت برسند. 

پس می توان گفت شما بیش از احمدی نژاد به ظرفیت اصولگرایان برای رقابت با جریان کارگزار و اصلاح طلبان امیدوارید؟

من خودم را در دایره اصولگرایی تعریف می کنم. التبه آن اصول گرایی را که شاخص هایش را حضرت آقا تعریف کردند. بالاخره این جناح های سیاسی که وجود دارد من خودم را در جناح اصول گرا تعریف می کنم و بسیار هم خوشحال هستم و به آن افتخار می کنم. به اعتقاد من اصول گرایی و بزرگان اصول گرایی باید بنشینند. بزرگان رده دارند دیگر. مثلا فرض بفرمایید آقای قالیباف و حداد و ولایتی دور هم بنشینند و بعد بگویند یکی از ما برود جواب نمی دهد.همه این ها بزرگانند. اما وقتی من می گویم بزرگان بنشینند منظورم بزرگان جریان های اصولگرایی مثلا جامعتین هستند. یک زمان وقتی جامعتین حرفی می زد حرف آخر بود . الان هم وقتی جامعتین حرف میزنه باید حرف آخر باشه . هر وقت این شد ما مسیر خودمان رو پیدا می‌کنم . باید مسیر درست را پیدا کنیم نه مسیر سلیقه ای را و نه تکلیف سلیقه ای را. جالب است همه تکلیف را در این می بینیم که [به عرصه] بیاییم. هیچ کس نمی گوید که گاهی نیامدن هم تکلیف است. گاهی انجام ندادن کاری تکلیف است همیشه که فقط آمدن تکلیف نیست . اگر این بشود من فکر می کنم اصول گرایی می تواند منشا خدمات موثرتری برای جامعه باشد. 

به نظر شما آیا می توان احمدی نژاد که خود را خارج از دایره اصولگرایی تعریف می کند را به اصالت خود بازگرداند؟

احمدی نژاد جایی نرفته که بخواد برگردد. [خنده] 

اما از یک جایی به بعد احمدی نژاد اعتقاد پیدا کرد که من همان مشایی هستم. و راه خود را از سایرین جدا کرد.

بله.اقای احمدی نژاد روزی در جلسه هیئت دولت فرمودند من مشاییم و مشایی منم . من آن جا دستم را بلند کردم و گفتم : من قائل به این نیستم که مشایی شما هستید .خیلی علنی گفتم که من اصلا قائل به این نیستم که مشایی شماست . مشایی هیچ وقت احمدی نژاد نیست، هیچ وقت احمدی نژاد نیست و ادبیات احمدی نژاد با ادبیات مشایی متفاوت است . ادبیات مشایی با ادبیات احمدی متفاوت است خلقیات مشایی با خلقیات احمدی متفاوت است. مردم داری مشایی با مردم داری احمدی نژاد متفاوت است . و حتی الگوی اجرایی احمدی نژاد با مشایی متفاوت است .انرژی احمدی با انرژی مشایی متفاوت است تحرک احمدی نژاد با تحرک مشایی متفاوت است .زکاوت احمدی نژاد با ذکاوت او متفاوت است . با این همه تفاوت چطور مشایی میتواند احمدی نژاد باشد . ایشان گفت من دارم این را می گویم. گفتم حتی خودتان هم این را بگویید ولی این نیست عزیزمن .

نگاه مردم به اقای احمدی نژاد به نگاه مردم به اقای مشایی متفاوت است. نگاه بچه حزب الله ها به اقای احمدی نژاد با نگاه آن ها به مشایی متفاوت است. نگاه حزب الله به احمدی نژآد، نگاه توده مردم به احمدی با نگاه توده مردم به مشایی متفاوت است .احمدی نژاد از جنس مردم بود از جنس مردم هست. نگاه مردم به احمدی نژاد از جنس خودشان بود این نگاه با نگاهی که به مشایی دارند متفاوت است. احمدی نژاد را کسی نظریه پرداز نمی خواست. کسی به احمدی نژاد نظریه پرداز رای نداد. مردم به احمدی نژادی رای داد که حرف دل آن ها را می زد . کسی که می گفت من برای شما نوکری میکنم. احمدی نژاد نیامده بود که برای مردم انسان کامل را تبیین کند . مردم به احمدی نژادی رای ندادند که بیاید دو ساعت سخنرانی در رابطه فلان موضوع فلسفی بکند.

البته من هم هنوز احمدی نژاد را دوستش دارم و هم به او احترام می گذارم. به خاطر کارهای اجرایی که کرد.و امیدوارم که بالاخره بتواند باز همان احمدی نژادی که ما می شناختیم بشود.همان احمدی نژادی که ملت می شناخت. همان احمدی نژادی که الگویش الگوی مناسبی باشد. 

آقای دکتر نکته آخر یا حرف دلی در پایان فرمایش تان دارید؟

بعضی نعمت ها را انسان دارد اما قدرش را نمی داند. مثل سلامتی که تا وقتی داری قدرش را نمی دانی. به محض این که از دست می رود قدرش را می دانی.اگه یک دولتی آمد و که اعلام کرد و عملا هم شما دید که درد دین دارد سعی کنید کمکش کنید .سعی کنید مسیرش را هموار کنید . انتظار است که جامعه ما آرمان خواه و آرمان گرا باشند. اما بد نیست به واقعیت ها هم نگاه کند و منطقی باشند.

اگر به عنوان یک آرمان گرا مطلبی را بگوییم که با واقعیت فاصله دارد، خدشه به شخصیت و آبروی انسان هاست. این که کامران دانشجو را در کلیپی با یک زن در آسانسور بالا و پایینش کنی و بعد بگویند در آن کلیپ کذایی شما در آسانسور بودی! آخر چنین چیزی به من می خورد؟ این است که می گویم قدرت تحلیل سیاسی باید بالا برود. حالا مثلا من در این باره باید وقت و نیرو بگذارم و بگویم این قضیه صحت ندارد ؟! جالب این است که در این قضیه نیروی انتظامی رفته بود گوش وبینی و شکل شناسی و ... و نهایتا گزارش از نیروی انتظامی به دست من رسیده بود که شخص حاضر این کلیپ به هیچ عنوان شما نیستی! من گفتم چه خوب شد که مرا از شک و شبهه بیرون آوردی!واقعا خداوند عاقبت همه ما را به خیر کند. 


منبع:خبرگزاری دانشجو  


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 14 ارديبهشت 1393برچسب:ژنو,توافق ژنو,منتقدان,منتقدان ژنو,دولت,رهبر,

سرانجام علیرغم کارشکنی های متعدد جهت برگزار نشدن همایش «دلواپسیم»، عصر روز شنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۳ لانه جاسوسی سابق میزبان منتقدان توافقنامه ژنو بود، همایشی که از ساعتی قبل از آغاز آن، ظرفیت صندلی های سالن اش تکمیل شده بود و حتی در راهروهای جانبی سالن نیز دیگر جایی برای سوزن انداختن وجود نداشت و همین مساله خیلی ها را مجبور کرد تا با حضور در اطراف سالن و از طریق ویدئو پروژکتور برنامه را دنبال کنند.

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله به نقل از رجانیوز، بدون اغراق این برنامه را باید بزرگترین گردهم آیی منتقدان ژنو طی چند ماه گذشته تاکنون دانست، همایشی که قرار بود ساعت ۱۶.۳۰ در سالن سیدالشهدای میدان هفتم تیر برگزار شود اما به علت فشارهای برخی مسئولان دولت، در آخرین ساعات مانده به آغاز برنامه اعلام شد چنین اجازه وجود نخواهد داشت و مسئولین برنامه نیز به ناچار این همایش را به چند صد متر آن طرف تر یعنی مجمتع ۱۳ آبان یا همان لانه جاسوسی سابق انتقال دادند.
اما این برنامه حواشی متعددی داشت که اهم آن را به روایت خبرنگار رجانیوز می خوانید:



*از چند صد متر مانده به درب لانه جاسوسی، از حجم افرادی که در پیاده رو و خیابان طالقانی راهی درب اصلی مجتمع ۱۳ آبان هستند، می شود حدس زد که قرار است یک همایش بزرگ در این مکان برگزار شود. این را از تعداد زیاد ماشین ها و موتورهای پارک شده اطراف آنجا نیز می توان فهمید.

* برای ورود به لانه جاسوسی نیاز نیست کسی مسیر تا سالن را به شما نشان دهد، کافی است پشت سر جمعیت روانه به سمت سالن «بصیرت» حرکت کنید تا خود به خود به درب اصلی سالن برسید اما از آنجایی که زودتر از شما افراد بسیاری آمده و پشت درب مانده اند، تنها راه، تحمل شرایط و دنبال کردن برنامه از طریق ویدئو پروژکتورهای اطراف سالن است.



* البته ماجرا برای خبرنگاران کمی فرق می کند و وقتی کمی زمان می گذرد، می شود تنها با کارت خبرنگاری وارد سالن شد تا شاید در کنار سن یا درب ورودی، جایی برای ایستادن پیدا کرد. اولین چیزی هم که هنگام ورود به سالن احساس می شود، دمای بالای هوا و شرجی بودن آن است که باعث می شود به فاصله چند دقیقه، تمام لباس هایتان خیس شود، اما چاره ای نیست! هر چه باشد بهتر از بیرون نشستن و دنبال کردن مراسم از طریق ویدئو پروژکتورهاست!

* یکی یکی میهمانان مراسم نیز از راه می رسند، اما نکته جالب نداشتن جا برای نشستن است! هر چند میهمانان برای ورود به سالن از درب پشت سن وارد می شوند اما تراکم جمعیت قبل از آغاز برنامه به حدی است که آنها نیز جایی برای نشستن ندارند و تعجبی ندارد اگر روح الله حسینیان، محمد سلیمانی، علیرضا زاکانی و خیلی های دیگر را روی زمین و کنار دیگر خبرنگاران و میهمانان ببینیم.



* نکته جالب دیگر حضور چهره های انقلابی از طیف های مختلف سیاسی است که همه بر سر محورهای اصلی و گفتمانی انقلاب متحد شده اند. چه جبهه پایداری، چه جمعیت ایثارگران، چه جمعیت رهپویان و چه افراد دیگری که در هیچ یک از این مجموعه ها نیستند اما بر سر آینده کشور، استقلال ایران و توافق ضعیف ژنو «دلواپسند» را می توان اینجا دید، از فریدون عباسی تا علیرضا پناهیان، سقای بی ریا، الیاس نادران، پرویز امینی، وحید یامین پور، بهرام بیرانوند، ابوالفضل ظهره وند، محمد سلیمانی، روح الله حسینیان، علی اکبر متکان، مهدی کوچک زاده، فواد ایزدی، ناصر نوبری، سعید زیباکلام، سید محمود نبویان، محمد صادق کوشکی، مهدی محمدی، مهندس آبنیکی و ...



* پس از قرائت قرآن برای آغاز برنامه، مجری برنامه که یکی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر است به روی سن می رود و برنامه را رسما آغاز می کند، بعد از سخنان وی کلیپ کوتاهی از نرم افزار چند رسانه ای «دلواپسیم» که کاری از گروه آرمان مشهد است پخش می شود و استقبال مخاطبان را به همراه دارد، بویژه زمانی که فیلمی از ناصر نوبری سفیر اسبق ایران در شوروی پخش می شود که وی اعلام می کند ما هم با بازی «برد- برد» موافقیم اما نه با مذاکراتی که انتهایش می شود «برد که برد!»

* بعد از پخش کلیپ نیز سینا دستخوش خواننده جوان و انقلابی که مدتی است کار خود را آغاز کرده به اجرای سرود پرداخت، بعد از وی نیز دقایقی در رثای امام هادی علیه السلام عزاداری شد و حال و هوای مراسم تغییر کرد.



* اولین سخنران برنامه مهندس آبنیکی است، همکار سابق شهید احمدی روشن که مدتی است نه دیگر مصطفی را کنار خود می بیند و نه به سایت نطنز رفت و آمد دارد، او یکی از اخراجی های سازمان انرژی اتمی است که خیلی مودبانه عذرش خواسته شده است.

*بعد از آبنیکی، ۸ نفر به نمایندگی از منتقدان توافق ژنو به روی سن آمده و صحبت کردند، علیرضا پناهیان، محمد کوثری، ناصر نوبری، فریدون عباسی، فواد ایزدی، مهدی محمدی، جواد کریمی قدوسی و محمد صادق کوشکی. یکی نماینده مجلس است، دیگری استاد دانشگاه، دیگری سخنران بزرگترین هیات های مذهبی کشور، دیگری رییس سابق سازمان انرژی اتمی، اما همه شان یک وجه مشترک دارند و آن هم اینکه نسبت به آینده ایران «دلواپسند».



* قبل از اینکه هر یک سخنان خود را شروع کنند، جمعیت یکصدا می خواهد تا علیرضا پناهیان صحبتهایش را آغاز کند و او نیز بنا به مطالبه حاضران در سالن حرفهایش را شروع می کند، لب کلامش هم این است که این برنامه به افزایش قدرت تیم مذاکره کننده هسته ای در مذاکرات می انجامد چون ما مطالباتی داریم که مسئولان می توانند با استناد به این جمعیت و جمعیت های مشابه در سراسر کشور، مطالبات به حق مردم را از ۱+۵ مطالبه کنند.

پناهیان در بخش دیگری از اظهاراتش نیز هشدار می دهد که «اگر مذاکرات موجب رونق اقتصادی و افزایش عزت کشور شود، آن مذاکره در خدمت جمهوری اسلامی است و اگر مذاکراتی به تقویت جایگاه جمهوری اسلامی منجر نشود این مذاکره محکوم به شکست است.»



بعد از پناهیان، نوبت به کوثری می رسد. عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می گوید: «حرف ما با تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان این است که شما در برابر این همه امتیازات که در توافق ژنو به ۱+۵ دادید باید تمام تحریم ها لغو می شد نه اینکه صرفاً صنعت کشتیرانی و پتروشیمی ما تا حدودی از تحریم رها شود.»

بعد از کوثری نوبت به کریمی قدوسی دیگر عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس می رسد، او که با حرارت تر از دیگران سخن می گوید و بارها در بین سخنانش فریادهای الله اکبر مخاطبان را بلند می کند. قدوسی از شکایت شورای عالی امنیت ملی از وی به خاطر نقد توافق ژنو در یکی از سخنرانی هایش ابراز تاسف می کند و در بخش دیگری از صحبتهایش می گوید: «مقام معظم رهبری می‌گویند من خوشبین نیستم اما مخالفتی هم نمی‌کنم، فکر هم نمی‌کنم این مذکرات به نتیجه برسد. به سخن مقام معظم رهبری و گزارش آقای روحانی درباره توافق هسته‌ای دقت کنید، از آقای روحانی می‌پرسند نظر شما درباره توافق هسته‌ای چیست؟ می‌گوید خوشبینی و بدبینی در دنیای سیاست معنا ندارد و باید واقع‌بین بود، البته آقای روحانی می‌گوید با شناختی که از دنیا و مسائل دارم بدبین نیستم؛ تا کنون سابقه نداشته است هیچ رئیس‌جمهوری مقابل نظر مقام معظم رهبری اینگونه نظر دهد.»

ناصر نوبری دیگر سخنران برنامه است که با شور و هیجان اش، جمعیت را به وجد آورده و در بخشی از حرفهایش به روحانی می گوید حداقل یک نفر را معرفی کنید تا بتواند از توافق ژنو دفاع کند! نه اینکه هر کسی می خواهد از این توافقنامه دفاع کند می گوید اصلا انرژی هسته ای می خواهیم چه کار؟ آیا موضع دولت هم همین است؟!



حالا دیگر نوبت فریدون عباسی رییس سابق سازمان انرژی اتمی است، شهید زنده ای که یک بار هم از ترور موساد در خیابان های تهران جان سالم به در برده است و این روزها که همکاران سابقش را به خاطر شهادت آنها از دست داده، یکه و تنها به دانشگاه ها و مجامع مختلف می رود و از دلواپسی هایش برای آینده ایران بواسطه توافق ژنو می گوید.

امروز هم آرام آرام از نقاط ضعف توافق ژنو می گوید و وقتی تاکید می کند: « تیم مذاکره کننده قبلی به خوبی و قهرمانانه در مقابل این خواسته مقاومت کرد و اگر بخواهیم عنوان قهرمانی به کسی بدهیم باید به تیم آقای جلیلی بدهیم نه دیگران.» سالن و جمعیت حاضر در آن به وجد می آید و با شعارهایی در حمایت از تیم سابق مذاکره کننده ای سابق کشورمان، از آنها به خاطر حفظ عزت و معامله نکردن حقوق ملت با دشمن تشکر میکنند.



بعد از عباسی، فواد ایزدی از نگرانی های خود می گوید: «دلواپسیم که امتیازات مورد نیاز کشور در گام نهایی گرفته نشود» و بعد از وی نیز مهدی محمدی صحبتهایش را آغاز می کند و می گوید که «توافق ژنو، توافقی است که ماهیت انقلاب را هدف گرفته و موضوع هسته ای تنها یک سکو برای رسیدن به این هدف است.»

و در نهایت نیز محمد صادق کوشکی با اعلام انتقاداتش به توافق ژنو می گوید: «امروز با افتخار عنوان بی‌سوادی را می‌پذیریم و به آن افتخار می‌کنیم تا فردا بی‌شرف نباشیم.»

اما این پایان برنامه نیست و پس ازشعارهای پی در پی حاضران در سالن در حمایت از محتوای صحبتهای سخنرانان، مجری به روی سن آمده و ضمن دعوت از دیگر اساتید حاضر در سالن، از آنها خواست تا یک عکس یادگاری بگیرند. این عکس بهانه ای بود برای تقدیر ویژه از دکتر سعید زیباکلام، سید محمد نبویان، حمید رسایی، حسین قدیانی و ... که بعضا مورد شکایت شورای عالی امنیت ملی به علت نقد توافق ژنو نیز قرار گرفته اند؛ از آنها می خواهد تا چند کلامی با مردم صحبت کنند.



در همین حال جمعیت حاضر در سالن نیز با شعارهایی خطاب به ضرغامی از وی می خواهد تا با تمام کردن سانسور صحبتهای منتقدان ژنو، فرصتی برای حضور آنها در رسانه ملی فراهم کند تا در قبال ساعتها مدح یک طرفه عملکرد تیم مذاکره کننده و این توافقنامه، چند دقیقه ای هم منتقدان دولت بتوانند از نگرانی های خود خطاب به مردم بگویند.



* حالا دیگر اذان مغرب شده است و فوج فوج جمعیت حاضر در سالن و اطراف سالن به سمت وضوخانه حرکت می کنند، بازار فروش نشریات و سی دی های مرتبط با توافق ژنو هم داغ داغ است، میهمانان نیز فرصتی برای سر خاراندن ندارند! دور هر یک را ده ها نفر گرفته اند و سوالات و نگرانی هایشان را مطرح می کنند، بویژه نمایندگان مجلس که مردم و دانشجویان دائما به آنها گفته می گویند مدیون خون شهدا و مردم هستید اگر در برابر انفعال عده ای! سکوت کنید و بگذارید سرمایه های این مملکت به بهانه دلارهای نرسیده به کشور، تاراج شود ...  


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 14 ارديبهشت 1393برچسب:آمریکا,کوشکیوکدخدا,توافق,

به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله، کوشکی استاد دانشگاه و منتقد توافقنامه ژنو در همایش دلواپسیم که در ساختمان فرهنگی ۱۳ آبان برگزار شد، اظهار داشت: در تیرماه سال ۶۶ و در روزی بسیار بسیار گرمتر از این سالن یکی از هم‌رزمان ما از شدت عطش به شهادت رسیدن علاوه براین ما ۳۰۰ هزار شهید تقدیم کردیم تا آمریکا کدخدای ما نباشد.

وی افزود:هزاران کودک یتیم به جامانده از جنگ داریم تا دیگر کسی جرأت نداشته باشد توان دفاعی ایران را در برابر آمریکا تحقیر کند.

این استاد دانشگاه با تأکید براینکه ما خیلی دلواپس، نگران و مضطربیم ادامه داد: مطمئن باشید با پذیرش توافقنامه به شکل فعلی از شما خواهند خواست بهائیت را به نام حقوق بشر به رسمیت بشناسید و حجاب اسلامی را در این کشور به اسم دفاع از حقوق بشر کنار گذارید.

وی یادآور شد: اگر ما ساکت باشیم آنگاه مرگ بر آمریکا در این کشور جرم خواهد بود. نتیجه همه خوشبینی‌ها و لبخندها این بود که آنها اعلام کردند که ما سلاح موشکی نداشته باشیم در حالی که توان موشکی ما ثمره خون شهید تهران مقدم و یاران او که پودر شدند.

وی ادامه داد: آنها از ما خواسته‌اند که دست از حمایت حزب‌الله و جهاد اسلامی بردارید ما امروز نگرانیم تا فردا شرمنده شهید احمدی روشن شهریاری و همه شهدای هسته‌ای نباشیم.

کوشکی با اشاره به اینکه ما امروز به این توافق معترضیم گفت با افتخار عنوان بی سوادی را می‌پذیریم، امروز بی سوادیم تا فردا بی شرف نباشیم.

وی خطاب به رسانه‌هایی که عنوان دلواپسی این همایش را به تمسخر گرفته‌اند، گفت: اشکالی نیست ما را تمسخر کنید تمسخر امروز شما برای ما شیرین‌تر از آن است که فردا شرمنده امام و شهدا و امام زمان نشویم.

این استاد دانشگاه با اشاره به اظهار وزیر امور خارجه سابق آمریکا گفت: وزیر سابق آمریکا می‌گوید اگر آنها ایرانی‌ها می‌خواهند مستقل باشند ما نمی‌خواهیم آنها حتی برق داشته باشند و ما امروز نگرانیم زیرا در پرتو مذاکره‌ای که دوستان با سواد آقای روحانی انجام داده‌اند وندی شرمن شیطان مسلم مردم ایران را به دروغگویی و صفت‌های دیگر متهم می‌کند.

وی گفت: این ملت و مردم خون دل خوردند و انتظار دارند مسئولانش جواب قاطعی به اتهامات شرمن دهند اما آنها می‌گویند که او جای مادربزرگ ماست و پیرزن است و این تنها پاسخ آنها به اهانت‌های وندی شرمن است.

کوشکی ادامه داد: هیهات که مردم مسلمان ایران امان‌نامه کفر و شرک را امضا کنند ارمنی‌های این کشور نیز عاشق ابوالفضل هستند همان ابوالفضلی که امان نامه کفر و شرک را امضا نکرد.

وی خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای روحانی شما مجتهدید زشت است به شما بگویند قرآن می‌گوید این مذاکره نتیجه ندارد آنها زمانی از شما راضی می‌شوند که دست از ایمانتان بردارد و هیهات که ما چنین اجازه دهیم.

وی در پایان تأکید کرد: ما به شما قول می‌دهیم که نخواهیم گذاشت این انقلاب به دست نااهلان بیافتد.


منبع:تسنیم


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 14 ارديبهشت 1393برچسب:ژنو,توافق ژنو,هسته ای,

پایگاه خبری انصارحزب الله - نخست - ۱۰ ماهي هست كه جامعه دلواپس است؛ از همان روزي دلواپس شد كه گروهي كليد همه مشكلات داخلي و خارجي را در «‌مذاكره با غرب» ديدند، همان ايامي كه مراودات بين‌المللي در ديپلماسي «‌سكوت» و «لبخند» مختصر شد، ديپلماسي‌اي كه «‌لبخند»ش براي غربي‌ها بود و تندخويي‌اش براي منتقدان داخلي، «سكوت»ش در مقابل زياده‌خواهي بيروني‌ها بود و تندخويي‌اش براي ناصحان دروني.

«دلواپس»‌اند تا بسياري از مباني و اصول انقلاب اسلامي نظير «استكبارستيزي»، «‌داشتن روحيه ايستادگي و پايداري در مقابل تهديدات وتحريم‌هاي نظام سلطه‌» و «‌تكيه بر توانمندي‌هاي داخلي» در لبخندهاي ديپلماتيك گم شده و جاي خود را به «‌انفعال»، «تسليم‌پذيري در مقابل فشارهاي بين‌المللي» و «‌توسعه برون‌زا» بدهد؛ «دلواپس» از اينكه تمام داشته‌هاي هسته‌اي و غيرهسته‌اي‌مان را به بهانه سياست «تنش‌زدايي در روابط بين‌الملل» بر سر ميز مذاكره معامله كنيم‌!

«دل آشفته»‌اند جماعتي از اينكه توانايي‌هاي ما در حوزه هسته‌اي به پايين‌ترين سطح ممكن برسد و تنها در بعد تحقيقات- آن هم در موارد محدود و خاص و دقيقاً مطابق خواسته غربي‌ها- خلاصه شود، آنگونه كه بر اساس همين نگاه حق غني‌سازي ما به رسميت شناخته نشد، ۲۰۰ كيلوگرم از اورانيوم‌ها را رقيق‌سازي كرديم و فعاليت‌هاي هسته‌اي را به حالت تعليق درآورديم.

دوم- اما خب دلواپسي‌ها يكي دوتا نيست و در يك حوزه و چند حوزه خلاصه نمي‌شود؛ از فرهنگ و هنر، اقتصاد و معيشت گرفته تا مباحث اعتقادي و هسته‌اي و سياست داخله و خارجه را شامل مي‌شود، به گونه‌اي كه بسياري از دلسوزان انقلاب و ناصحان خيرخواه را نگران و مضطرب كرده است.

بله، آشفته دلي ما فقط تنها حوزه هسته‌اي را شامل نمي‌شود و به امروز اختصاص ندارد، از همان روز «دل مشغول» شديم كه به بهانه روي كار آمدن دولتي دموكراتيك و طرفدار آزادي بيان، روزنامه‌هاي زنجيره‌اي باز- به مانند گذشته- حكم قصاص را غيرانساني خوانده، شهادت دو زن مساوي با يك مرد را غير عقلاني دانسته و پيشوا بودن حضرت امير (ع) در بعد اعتقادي و سياسي را زير سؤال بردند.

درست شبيه همان روزهايي كه هواخواهان ليبرالسيم در رسانه‌هاي‌شان- طي سال‌هاي ۷۶تا۸۴ - عنوان مي‌كردند: «‌به شهادت رسيدن حسين در عاشورا نتيجه خشونت‌هاي پيامبر در بدر بود»، «حضرت علي چون خشونت طلب بوده شايسته عتاب و ملامت است»، «به خدا هم مي‌توان اعتراض كرد و او را فتنه‌گر ناميد»، «نظريه غيرت ديني، ويران كننده انديشه و فرهنگ و تمدن است»، «مظاهر ديني چون حجاب و حياي زنان، نماد عقب افتادگي است»، «تفكر شيعه‌گري موجب انحطاط مملكت ما و مانعي براي دموكراسي است»، «فرهنگ شهادت خشونت آفرين است. اگر كشته شدن آسان شد، كشتن هم آسان مي‌شود.»

سوم – افكار عموم از آن زمان «دل نگران» شد كه در اقدامي قابل تأمل بيش از ۴۰ تن از روساي دانشگاه‌هاي مهم كشور به فاصله پنج ماه از كار بركنار شدند، بيش از ۳۰۰ تن از دانشجوهاي افراطي و نشانه‌دار حكم ادامه تحصيل گرفتند و عناصر فعال در غائله۸۸ در سطوح مديريتي آموزش عالي كشور پست مديريتي گرفتند.

چطور مي‌شود ديد كه بسياري از فعالان در فتنه را كه برخي از وزرا در مراكز حساس و استراتژيك وزارتخانه‌ها به كار گرفته‌اند نگران نبود، چگونه مي‌شود دلهره نداشت زماني كه روساي دانشگاه‌ها اجازه فعاليت به تشكل‌هاي دانشجويي تندرو و هنجارشكن را در سطح دانشگاه‌ها داده و آنها با فراغ بال تحركات ساختار شكنانه را رويه كرده‌اند.

چهارم – البته آنها «دلواپس» هم هستند از اينكه غرور ملي و مباني اعتقادي مان را هم بر سر ميز مذاكره داد و ستد كنيم، همچنان كه رئيس دولت اصلاحات به بوش متعهد شد تا از حمايت حماس و حزب الله دست بردارد و از حمله نظامي امريكايي‌ها مصون بمانيم، باز متعهد شويم كه از فلان جنبش مردمي در يك كشور اسلامي چتر حمايتي خود را برداشته و پا را از حد خود فراتر نگذاريم، يا ديگر بار بدون اجازه وارد حياط خلوت امريكايي‌ها نشده و منافع شان را به خطر نيندازيم.

«دل‌آشفته‌» نيز هستند تا غائله سازان ۷۸ و ۸۸ - كه با كمك دولت ريكاوري كرده و اكنون وظيفه سند‌سازي حقوق بشري براي سازمان‌هاي بين‌المللي را برعهده دارند- دوباره كشور را درگير بحران عميق‌تر كرده و با عمليات پيچيده «استحاله نظام» را وارد فاز عملياتي كنند.

پنجم - اگر چه جنس ۱۰ ماه دلواپسي از نوع «توسعه سياسي»، «براندازي نرم» و «‌قدرت طلبي مطلق» نبود اما نوع واكنش‌ها به آن چكشي و ضربتي بود، به گونه‌اي كه هيچ گاه اجازه داده نشد دلواپسي‌ها از تريبون رسمي به جامعه ابراز شود. اما اين باعث نشده كه ما «دلسرد» شويم؛ اين برخوردها هيچ گاه باعث نشد تا دلسوزان و وفاداران به نظام وانقلاب از آرمان‌ها و اصول خود دست بردارند، برعكس از هر فرصتي براي آگاه‌سازي افكار عموم نسبت به سياست‌هاي دولت استفاده كرده‌اند، برگزاري همايش«دلواپسيم» - در روز گذشته- هم از همين نوع است. اساساً «دلسرد» در گفتمان مقاومت و ايستادگي جايي ندارد آنجايي معنا پيدا مي‌كند كه خود را وابسته و نيازمند جهان غرب بدانيم و بپذيريم كه آنها بايد براي ما تصميم بگيرند و اراده ما در برابر قدرت آنها كاري از پيش نمي‌برد.


 محمد اسماعيلي
منبع : روزنامه جوان


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 14 ارديبهشت 1393برچسب:عارف,روحانی,هاشمی,خمینی,

 روزنامه آرمان امروز منتسب به خانواده هاشمی رفسنجانی با درج تصویر هاشمی، روحانی و سید حسن خمینی از آنها به عنوان بزرگان اصلاح طلبان نام برد.

روزنامه آرمان در این خصوص نوشته است: عارف هم از آن دسته بود كه اگرچه در انتخابات سال۹۲ كانديدا شد اما تا پيش از آن فعاليت سياسي علني از خود بروز نداده بود و پس از انصراف به خاطر احترام به نظر بزرگان بيش از گذشته به فعاليت‌هاي خود رنگ و بوي عملياتي داد.

عارف به خاطر اقبالي كه مردم از سال گذشته نسبت به او پيدا كردند، احساس مسئوليت بيشتري نسبت به جامعه پيدا كرده و به دنبال اين است با سازوكارهايي كه در نظر دارد زمينه پيروزي اصلاح‌طلبان و گروهي از اصولگرايان معتدل را در انتخابات فراهم آورد.

او از ابتداي سال جديد بحث ائتلاف ميان اصلاح‌طلبان و اصولگرايان معتدل و همچنين شوراي رهبري اصلاح‌طلبان را مطرح كرده است و در اين ارتباط ديدارهايي نيز با برخي از چهره‌هاي شاخص از جمله آيت‌ا... واعظ طبسي توليت آستان قدس رضوي داشته كه به گفته حسن رسولي، در اين ديدار صميمانه آيت‌ا... واعظ طبسي با تاييد مشي ميانه‌روي دكتر عارف، وي را ترغيب كرده كه با توجه به نقشي كه در عرصه سياسي كشور دارد، تلاش كند تا نيروهاي معتقد هر دو جريان اصلاح‌طلب و اصولگرا كه به مباني نظام اعتقاد و اصول قانون اساسي را قبول‌دارند، براي اعتلاي كشور تلاش كنند. شايد براي جمع‌بندي و تعيين سازوكارهاي اين مساله بوده كه در همين يك ماه و نيم گذشته از آغاز سال جديد به ديدار حسن روحاني در پاستور، آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني در مجمع تشخيص مصلحت نظام و سيدحسن خميني در جماران رفته است.

هرچند تاكنون اخبار رسمي از جزييات اين ديدارها منتشر نشده است اما اخبار رسيده حكايت از آن دارد كه در اين جلسات طرفين در رابطه با تشكيل شوراي رهبري اصلاح‌طلبان سخن گفته و تشكيل آن را مورد تاكيد قرار داده‌اند اما سازوكار آن تاكنون نهايي نشده است. به هر حال اصلاح‌طلبان پس از وقفه‌اي ۸ساله بار ديگر فضا را مهيا مي‌بينند تا با وحدت و ائتلافي دوباره كرسي‌هاي قدرت را براي خدمت به جامعه كه شايد در زمان فعاليت دولت‌هاي نهم و دهم آسيب‌پذير شده بودند براي خود كنند و بسيار خوب مي‌دانند كه تحقق اين هدف جز با هم‌انديشي و مشورت با بزرگاني نظير آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني، سيدحسن خميني، سيدمحمد خاتمي و حسن روحانی امكان‌پذير نيست.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 14 ارديبهشت 1393برچسب:بنزین,یارانه ها,یارانه,کارت سوخت,

درحالی که بعد از گمانه زنی های فراوان درباره برنامه دولت برای قیمت بنزین نرخ‌های جدید رسماً از ۵ اردیبهشت ماه اعلام و اعمال شد امروز خبری آمد که بازهم افکار مردم را پریشان کرد.
از پنجم اردیبهشت ماه دولت نرخ بنزین معمولی را ۷۰۰ تومان و بنزین آزاد را ۱۰۰۰ تومان و سوپر سهمیه‌ای را ۸۰۰ و سوپر آزاد را ۱۱۰۰ تعیین کرد این سناریو البته درحالی اجرایی شد که طی ماه‌های اخیر خبرهای مختلفی درباره برنامه دولت برای تک نرخی کردن بنزین مطرح بود.

بعد از گذشت حدود ۱۰ روز از افزایش قیمت حامل‌های انرژی امروز خبری به نقل از سیفی مدیرعامل شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت درباره برنامه دولت برای حذف یارانه نقدی و جایگزینی کارت اعتباری انرژی مطرح شد.

آنطور که این مقام مسئول در شرکت سوخت اعلام کرده " براساس قانون هدفمندی یارانه‌ها، باید تا دو سال آینده نرخ بنزین به سطح قیمت فوب خلیج فارس برسد، بنابراین اگر قرار باشد طرح کارت اعتباری انرژی در سال آینده اجرا شود باید بنزین با نرخ لیتری ۲ هزار تومان از طریق این کارت ارایه شود".

وی البته تاکید کرده که "براین اساس، ماهانه ۱۰۰ لیتر بنزین برای یک خانواده چهارنفره با قیمت لیتری ۲ هزار تومان شارژ می‌شود که البته تا سقف ۱۰۰ لیتر نیازی به پرداخت پول نمی‌باشد، اما در صورت مصرف بیش از ۱۰۰ لیتر باید به‌ازای هر لیتر مصرف اضافه، ۲ هزار تومان به‌صورت نقدی پرداخت کند".

سناریوی جدید بنزینی دولت درحالی مطرح شده که به دفعات طی هفته ها و ماه های اخیر به نقل از دولتمردان شنیده بودیم که شیب افزایش قیمت حامل‌های انرژی "ملایم" خواهد بود.

منبع: تسنیم  


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 14 ارديبهشت 1393برچسب:آيزنمن,هولوکاست,پیتر,برج میلاد,
 
به گزارش فارس، جمعیت دانشجویان حامی عدالت اسلامی در بیانیه‌ای از حضور پیترآیزنمن معمار امریکایی و طراح یادمان‌های هولوکاست در همایشی با عنوان "همایش بین المللی معماری معاصر" انتقاد کرد.

در قسمتی از این بیانیه آمده است: حضور پیتر آیزمن به عنوان یک حامی رژیم صهیونسیتی و مبلغ هولاکاست آنهم همزمان با سالروز تاسیس رژیم سفاک و اشغالگر قدس در برج میلاد تهران جای بسی تعجب و تاسف دارد.

در قسمتی دیگر از این بیانیه آمده است: این دعوت عجیب در حالی اتفاق افتاده است که همایش بین‌المللی بررسی هولوکاست که در سال ۱۳۸۵ در ایران برگزار شد، با واکنش خصمانه کشورهای غربی روبرو شد.

وزارت امور خارجه آلمان، در آن سال، علاوه بر توقیف گذرنامه ۱۳ نفر از منتقدان هولوکاست، کاردار ایران در برلین را احضار و اعتراض شدید خود را اعلام کرد و دولت آمریکا نیز در بیانیه‌ای، برگزاری این همایش را شرم‌آور اعلام کرد.

حال از مسئولان وزارت خارجه و دستگاه‌های امنیتی سوال می‌شود آیا این معمار که معتقد است اخلاق در هنر و معمار جایگاهی ندارد و از حامیان رژیم اشغالگر قدس است با هماهنگی چه دستگاهی قصد دارد در پایتخت ام القرای اسلام به ایراد سخنرانی بپردازد؟
 
 

برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 14 ارديبهشت 1393برچسب:ساپورت,فرهنگ,

«خبرگزاری دانشجو» نخود آش ـ دیشب موقع خوابیدن به خانم والده گفتم شناسنامه‌ام را بگذارد در کیفم که فردا به عنوان منتقدِ بی‌شناسنامه محسوب نشوم و بتوانم طنز بنویسم. اصلا این حرف آقای رئیس جمهور خیلی معقولانه است. آدم بی‌شناسنامه در واقع وجود خارجی ندارد و کسی هم که وجود خارجی ندارد قطعا نمی‌تواند از دولت که این همه خوب و جدی در عرصه دنیا وجود دارد، انتقاد کند. از همین رو شناسنامه‌ام باید همراهم باشد که به معدوم بودن محکوم نشوم!

در واقع الزام شناسنامه‌دار بودن منتقدان یک امر کاملا منطقی است. منطق آن هم این است که همگان مطمئن به وجود خارجی آدمیزاد باشند وگرنه گوینده که مهم نیست، مهم این است که چه حرفی گفته می‌شود. اما کسی که اصلا نیست چه حرفی می‌تواند بزند؟ اصلا آدم وقتی هست، می‌‌تواند حرف بزند چون حرف زدن در واقع خودش یک «هست» است ولی آدمی که در واقع «نیست» که نمی‌تواند «هستی» را «است» کند؟

لطفا دست به گیرنده‌های خود نزنید و به نگارنده هم گیر ندهید! من خودم هم نفهمیدم در پاراگراف قبلی چه می‌گفتم فقط تلاش می‌کردم تا حدی که ممکن است ادای فیلسوف‌ها را در بیاورم که دولتی‌ها بگویند طرف خیلی «باسواد» است. آخر سواد داشتن هم یکی از شرایط منتقدان است. خلاصه‌ حرفم این بود که دولت می‌خواهد به وجود خارجی منتقدان مطمئن شود گرچه در ماهیت نقد تفاوتی نمی‌کند. در حدیث هم آمده که به گفته توجه شود نه به گوینده، اما خب اگر رئیس جمهوری که من آنقدر دوستش دارم می‌خواهد مطمئن شود اعلام می‌کنم، یک شناسنامه خوشگل و قدیمی دارم که هنوز باطل نشده ‌است و از همین رو وجود خارجی دارم.

البته آقای رئیس‌جمهور منظورشان فقط شناسنامه شخصی نبود بلکه نظر به شناسنامه حزبی هم داشتند اما سوالم این است که اصلا چه فرقی می‌کند؟ حالا اگر کسی عضو حزب خاصی نبود، نمی‌تواند انتقاد درستی مطرح کند؟ البته من از این لحاظ هم مشکل ندارم. شناسنامه شخصی که دارم، شناسنامه حزبی هم خود اسمم برایم می‌سازد. الکی که اسم من نخود آش نیست. من نخود هر آشی می‌شوم. امروز هم افتاده‌ام در آش سخنرانی ریاستِ بی‌نهایتِ محترم جمهوری و روی آش هم اضافه بر نخود یک وجب و نیم روغن وجود دارد.

البته آقای رئیس‌جمهور یک پیش شرط دیگر هم تعیین کردند و آن هم این است که هر کس به نام خودش صحبت کند نه به نام دیگری که از قضا من هم همیشه به نام خودم صحبت می کنم البته قبل از آن «به نام خدا» می‌گویم و بعد به نام خودم صحبت می‌کنم.

دیگر بس است، باور کنید من شرایط نقد کردن را دارم وگرنه از بس شرایط برای نقد کردن تعیین می کنند که تنها فرد صاحب صلاحیت برای انتقاد همین آشنای ما، حسام‌الدین آشنا می‌شود. خودمانیم این دولت گاهی از شورای نگهبان هم برای تایید صلاحیت منتقدان سختگیرانه‌تر عمل می‌کند. یعنی اگر یک لیست از صاحبان صلاحیت‌ نقد بدهد، خیال ما و خودش راحت می‌شود! در هر صورت من صلاحیت دارم به جان شما نباشد به جان خودم.

از بس شرایط دست و پا گیر گذاشته‌اند که نفس ما در نمی‌آید، سردبیر هم که دارد چپ چپ نگاه می‌کند که خودت را جمع کن چون مقدمه‌ات از اصل مطلب طولانی‌تر شد، اما من چه کار کنم؟ باید صلاحیت خودم را ثابت می‌کردم.

راستش را بخواهید من تفاوت بین نقد خالی، نقد با مخلفات و نقد منصفانه را نمی‌فهمم چون نقد، نقد است و هر کس هر نقدی دارد می‌گوید، اگر وارد بود که هیچ، اگر وارد نباشد وجدان عمومی ردش می‌کند. در واقع نقد یا وارد می‌شود یا وارد نمی‌شود بگذریم از بعضی که زورشان زیاد است و نقد‌هایشان را به زور هم که شده وارد می‌کنند اما قطعا نقد سازنده با کلاس‌تر است و از همین رو است که آنقدر می‌گویند: «می‌خواهی نقد کنی، بکن، اما نقدت منصفانه باشد.» پس ما می‌گوییم نقدمان سازنده ‌است، شما هم بگویید سازنده‌ است. البته در هر صورت نقد ما منفی نیست. یعنی نمی‌خواهیم بگوییم رئیس‌جمهور حرف بدی زده‌است، فقط می‌گوییم کمی، کم‌دقتی شده‌است.

آقای دکتر روحانی در هفته‌ گذشته فرمودند: «صاحبان فرهنگ به گشت ارشاد نیاز ندارند» از آنجا که فرهنگ مدت‌ها است به عرصه‌ای تبدیل شده که همه صاحب آن هستند، ما نیز خودمان را یکی از صاحبان فرهنگ دانسته و از این بیانات رئیس‌جمهور به شدتِ خیلی زیادی استقبال می‌کنیم و فقط سوالی در راستای این باد مخالف برایم پیش آمده‌است که اصولا کار گشت ارشاد چیست؟ گشت ارشاد می‌گردد در خیابان‌ها و با کسانی که پوششان خوب نیست و بهتر بگویم پوششان جا یا جاهایی را نپوشانده، برخورد می‌کند؛ آخر عزیز من این گشت ارشاد چه ربطی به صاحبان فرهنگ دارد؟ یعنی منظورتان این است که صاحبان فرهنگ هرچه دلشان خواست بپوشند (یا به عبارتی نپوشند) ایرادی ندارد، فقط کسانی که صاحبان فرهنگ نیستند مشمول گشت ارشاد می‌شوند؟ یعنی به طور کلی فقط بی‌فرهنگ‌ها باید چیزِ حسابی بپوشند؟


در هر صورت ما که از ترسِ از دست دادن «صلاحیت انتقاد» نه تنها گیر نمی‌دهیم حتی پیشنهاد می‌دهیم زمانش را هم بیش‌تر کنند اما خداوکیلی فقط با این حساب باید برای صاحبان فرهنگ هم شناسنامه صادر شود که اگر گشت ارشاد به آن‌ها گیر داد ثابت کنند که از صاحبان فرهنگ هستند و به راحتی بگویند «عیش... بی فرهنگ خودتی!» حالا روش صدور شناسنامه برای صاحبان فرهنگ باید چطور باشد یک بسته پیشنهادی مستقل می‌طلبد که اگر دولت یا مخاطبان بخواهند می‌توانیم در یک باد مخالف دیگر آن را کار کنیم.


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 14 ارديبهشت 1393برچسب:فتنه,فتنه گر,فتنه گران,88,
.در شب ۲۲ خرداد سال ۸۸؛ در لحظات اوج هیجان و استرس همه ایرانی‌ها برای اعلام نتایج یکی از مهمترین و بزرگترین کنش‌های مردمی ایرانی‌ها در تاریخ معاصرشان، در شرایطی که نتایج انتخابات ریاست جمهوری نهم، خرد خرد در حال منتشر شدن بود یک توئیت تاریخی از یکی از فعالان مشهور رسانه ای ستاد قیطریه میرحسین موسوی، یکی از نامزدهای انتخابات آن سال منتشر شد. جمله‌ای که خیال می‌کنم، از جملات خاص و بحث‌برانگیز موسوی در آن کنفرانس خبری کذایی اعلام پیروزی پیش از پایان شمارش آرا هم بیشتر اهمیت داشت.

این فعال رسانه‌ای که همچنان مشغول فعالیت سفت و سخت و با انگیزه رسانه‌ای است در شب اعلام نتایج، جمله ای تاریخی را در صفحه شخصی اش در توئیتر نوشت، آمار اعلام می‌شد و رای احمدی‌نژاد لحظه به لحظه بیشتر می‌شد که او نوشت: "هر چه به تمدن نزدیک‌تر می شویم آرای میرحسین هم بیشتر می شود. امیدوار باشید."

و این درست در ساعت ابتدایی پایان رای گیری بود .زمانی که رای روستاها و شهرهای کوچک با درصد بالایی به نفع احمدی نژاد اعلام شده بود و رای شهرهای بزرگ به دلیل کثرت رای دهندگان همچنان مبهم و اعلام نشده باقی مانده بود و مردم روستاها و شهرهای کوچک،به تعبیر این جمله تاریخی "بی تمدن" هایی بودند شایسته ملامت و تحقیر که نفهمیده بودند باید به چه کسی رای بدهند و از که حمایت کنند.

۲. دو روز بعد از پایان تعطیلات نوروزی طولانی و پرماجرای امسال، یادداشتی با عنوان" پایان دوران «تکفیر، جنجال و اتهام‌پراکنی» در رسانه‌های انقلابی به دستور صریح رهبری" در ستون یادداشت‌های گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم منتشر شد. یادداشت، بخشی از حرف‌های به شدت مهم رهبری در ابتدای سال در مشهد مقدس را بهانه کرده بود برای اینکه یک نگرانی عمیق در پدید آمدن جریانی از تخریب و تکفیر و تهمت‌پراکنی و برچسب زنی در جریان رسانه‌های انقلابی ، به خصوص در حوزه فرهنگی را دوباره یادآوری کند. هشداری تلخ به تلخی سخنان عتاب‌آلود رهبری با خطاب "علما، اساتید، روشنفکران انقلابی، هنرمندان متعهّد"

در آن یادداشت دو نمونه از نقد‌های اخیر رسانه‌های انقلابی به دو فیلم این سال‌ها نقل شده بود تا نشان دهد که کنترل ‌نکردن جو احساسی‌، لجبازی، موضع‌گیری‌های صرفا «من قالی» و مهمتر از آن رعایت نکردن اصول اخلاقی بدیهی ممکن است به چه نتایج وحشتناک و در عین حال غم‌انگیزی منجر شود. این یک نقد درون‌گروهی بود که پیش از این هم به صورت درون‌گروهی بارها به صورت غیرسانه‌ای مطرح شده بود، اما این بار با آشکارسازی موضوع توسط رهبر انقلاب؛ به صورت علنی در یک رسانه‌ مطرح شده بود. نقد صریح آدم‌ها و رسانه‌هایی که در جبهه بزرگ فرهنگی انقلاب هستند و در مسیر انحراف از این جبهه قدم برمی‌دارند درس بزرگی بود از رهبری برای قضاوت کردن فقط بر مبنای معیارهای اخلاقی و انقلابی و ردیه بزرگی بر نگاه از زاویه تنگ و تاریک قبیله‌گرایی...

۳. ابراهیم حاتمی‌کیا در جریان جشنواره امسال به خروش می‌آید و در مورد وضعیت خاص امروز سینماها با فریاد اعتراض می‌کند. کنایه‌های سنگینی به جریان سینمای روشنفکری و جشنواره‌ای پسند می‌زند و خیلی زود به تعبیر خودش جریانی از قلم‌به‌دست‌ها علم می‌شوند علیه او و شروع به توهین تحقیر و انتقادات بی‌ربط به اصل ماجرا به شخص او می‌کنند. دو بازیگر زن در دو برنامه تلویزیونی متفاوت ظاهرا می‌شوند.یکی ابتدای صحبت‌هایش به رهبر ایران سلام می‌کند و دیگری در لابه‌لای حرف‌هایش می‌گوید: افتخار می کنم که در کشوری زندگی می کنم که رهبر آن از ذریه بانوی بزرگی به نام فاطمه (سلام الله علیها) است. صفحاتی علیه این دو در شبکه‌های اجتماعی ساخته می‌شود. حرف‌های آنها نیت‌خوانی می‌شود و برچسب‌های شخصیتی، روانی و اجتماعی متعددی سمت آنها روانه می‌شود.تصاویر توهین‌آمیزی از آنها منتشر می‌شود. مستندی به نام «من روحانی هستم» از سوی یک گروه مستندسازی ساخته می‌شود، مستند پخش می‌شود و سروصدا می‌کند، مستندی که ظاهرا به مذاق دولت و طرفدارانش خوش نمی‌آید. چند روزنامه به صورت مشترک در گزارش‌ها و مطالبی به کشف کار‌آگاه‌مآبانه منابع مالی گروهی که این مستند را ساخته است روی می‌آورند. این آدم‌ها را به خط‌گیری و قرار گرفتن در یک پروژه خیالی تخریب دولت متهم می‌کنند و...

۴.ماجرا ساده است، اگر امروز جریان رسانه‌های انقلابی نیاز به هشداری برای نیفتادن به ورطه «تخریب، تکفیر و اتهام پراکنی» داشته باشند؛ جریان دیگری با ادعاهای طویل و وحشتناک تحمل و مدارا و تساهل و آزادی در حال کشیدن نفس‌های آخر حیات این رنگی‌اند.چماق بی‌اخلاقی در همه این سال‌ها بالای سر برخی از حرکت‌های معدود جریان فرهنگی انقلاب ایستاده بود و حالا رنگ سیاه بی‌اخلاقی محض در حال بیرون آمدن از لایه‌های پرزرق و برق ادعای «تحمل» است.اگر اصطلاح مبتذل‌شده‌ای به نام «گروه فشار» همچنان در فرهنگ سیاسی و عامه ایرانی‌ها باقی مانده بود امروز مصداق خوبی پیدا می‌کرد برای باندی از آدم‌های رسانه‌ای در فضای رسانه‌های ایران.

واضح است که بخشی از ماجرا به پروژه پرهزینه ساختن دفاع از اعتقادات مربوط می‌شود و واضح است که اقلیت کم‌شمار پادوهای جریان روشنفکری چگونه با اجیر کردن سیستماتیک شبکه‌های اجتماعی، در حال جعل صدای «مردم» هستند و واضح است که عمر این جریان روز به روز با شفاف‌تر شدن قصه در حال کاهش است. اما همه این واضحیات چیزی از بی‌ارزشی حمایت‌کنندگان این فضای فشار و تحقیر و توهین نمی‌کاهد. آدم‌هایی که مشخص نیست رویه نفرت آنان از همه منتسبان به اکثریت جامعه، اتفاقی که در همان شب کذایی ۲۲ خرداد ۸۸ کلید خورد، سرانجام آنها را به چه پرتگاهی خواهند کشاند.

این ادعای افتخارآمیز جریان انقلاب است که معیار قضاوت، ارزش‌گذاری و نقد در این جریان ارتباطی به وابستگی آدم‌ها به این جریان ندارد.گزاره‌ای که دیگر ادعای آن هم از سوی جریان روشنفکری مضحک به نظر می‌رسد.آدم‌های انقلابی و رسانه‌های انقلابی اگر از معیارهای اخلاقی و ارزشی دور شوند همدیگر را نقد می‌کنند، به صرف بودن در یک جبهه چشم به بی‌اخلاقی‌های یکدیگر فرو نمی‌بندند؛ اما آیا آدم‌های جبهه روشنفکری اصولا می‌توانند چنین ادعایی کنند؟

۵. ماجرای ما همین‌جا تمام نمی‌شود. درست در وسط این ماجرا سکوت کنندگانی بی‌نظر هم ایستاده‌اند. همه اخلاق‌مداران یا ژست‌گرفتگان اخلاقی این سالها که مفتخر به ایستادن در جایگاه تاریخی بی‌نظری و بی‌موضعی و نه چپ نه راست هستند و به محض مشاهده مواردی از تعرض‌، هجوم یا انتقادات تکفیرگونه از سمت جریان رسانه‌های انقلابی تمام قد می‌ایستند و انتقاد می‌کنند و شکوه و گلایه می‌کنند از بی‌اعتنایی و بی‌اهمیتی به اخلاق در رسانه‌های جریان انقلابی یا ارزشی. و حالا در موارد مشابهی که قضیه به روشنی روز است. واضح است که آدم‌هایی به خاطر یک ابراز عقیده نامتجانس به جنس فضای روشنفکری به شدت مورد حمله و تحقیرو توهین قرار می‌گیرند، بی‌سواد تلقی می‌شوند؛ اما دوستان مفتخر به بی‌موضعی ترجیح می‌دهند نشسته بقیه ماجرا را دنبال کنند و حرفی‌ نزنند که منتسب نشوند به این جریان و حتی به این سیستم.

این میعار دوگانه قضاوت اخلاقی، اگر قبحی بیشتر از اصل این بی‌اخلاقی نداشته باشد، کم‌تر از آن، با همان مقیاس اخلاق صرف نیست. ماکس هورکهایمر در دهه ۱۹۳۰ درباره فاشیسم و سرمایه‌داری گفته بود: کسانی‌که نمی‌خواهند به شکل انتقادی درباره سرمایه‌داری سخن بگویند باید در مورد فاشیسم هم سکوت کنند. اسلاوی ژیژک فیلسوف جنجالی معاصر اما گفته بود این جمله را امروز باید در مورد رابطه بنیادگرایی و لیبرال دموکراسی به کار برد: کسانی‌که نمی‌خواهند به شکل انتقادی درباره لیبرال‌دموکراسی سخن بگویند باید در مورد بنیادگرایی هم سکوت کنند. اما ظاهرا این جمله در ایران مصادیق دیگری هم پیدا می‌کند: آنهایی که نمی‌خواهند یا می‌ترسند یا به هر دلیل دیگری در مورد بی‌اخلاقی در فضای امروز روشنفکری ایران سخن نمی‌گویند باید در مورد بی‌اخلاقی، در موارد به شدت معدودتر و کم‌تعدادتر جریان رسانه‌‌ها و آدم‌های مقابل این فضا هم سکوت کنند. شاید به صلاح نزدیک‌تر باشد.


تسنیم
حمیدرضا بوالی
 
 

برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
تعداد بازديد :  
تاريخ : یک شنبه 14 ارديبهشت 1393برچسب:جنتی,ارشاد,موحدی کرمانی,

به گزارش بولتن نیوز؛ همایش تجلیل از استادان و مربیان نمونه دانشگاه جامع امام حسین(ع)به مناسبت گرامی‌داشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری با حضور سردار سرلشکر رحیم صفوی مشاور عالی مقام معظم رهبری، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین موحدی کرمانی عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران در دانشگاه امام حسین (ع)برگزار شد.

هم‌چنین، دکتر غلامحسینی معاون آموزش دانشگاه جامع امام حسین (ع)، دکتر محمدرضا حسنی آهنگر ریاست دانشگاه جامع امام حسین (ع) و دیگر شخصیت‌های لشکری و کشوری در این مراسم حضور داستند.

حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی کرمانی گفت: دشمن با شبیه خون‌ها و هجمه‌های فرهنگی درصدد این است که فرزندان و زنان جامعه ما را تخریب کند.

وی افزود: برای نمونه در نمایشگاه کتاب سال‌های گذشته به وزیر ارشاد قبلی گفتم که متأسفانه کتاب‌هایی که در این نمایشگاه به فروش می‌رسند از الحاد پیروی می‌کنند و من این سخن را اگر دیروز در نماز جمعه امام جمعه بودم به فرزند آقای آیت‌الله جنتی که اکنون در سمت وزیر ارشاد هستند نیز گوشزد می‌کردم .

امام جمعه موقت تهران در ادامه اظهار داشت: آن‌ها که می‌خواهند شبیه خون فرهنگی کنند از ابتدا تا آخر حمله نمی‌کنند بلکه شیوه این است که لا‌به‌لای کتاب‌ها ممکن است چند حرف کتاب بزنند اما حرف‌ها و هجمه‌های فرهنگی خودشان را بین کتاب‌ها به خورد فرزندان ما می‌دهند و من این را به فرزند آیت‌الله جنتی که وزیر ارشاد هستند یادآوری کردم و هشدار دادم که اگر زنان و فرزندان ما این کتاب‌ها را به خانه ببرند و فاسد شوند ما در برابر این‌ها مسئول هستیم.

وی با اشاره به این که خداوند متعال عقل را اشرف مخلوقات قرار داد، گفت: عقل اشرف مخلوقات است زیرا خداوند چیزی بزرگ‌تر از عقل نیافرید و این عقل وجود انبیا (ع) است و اگر کسی از عقل دوری کند در زمره بدترین جنبنده‌های های روی زمین قرار دارد زیرا آن‌ها انسان‌هایی هستند که گنگ هستند و متفکر به فکر نیستند.

حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی کرمانی افزود: اکنون خطاب من به شما پاسداران این است که شما عقل دارید و کار شما این است که این عقل را در جامعه رواج دهید و انسان‌های این گونه را وادار کنید که درک کنند زیرا کار شما کار بسیار بزرگی است اما مشروط به این است که بتوانید عقل را در این انسان‌ها به کار ببندید و به کار بیاندازید.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: خداوند انبیا را برای شناخت خدا فرستاده است، اما انبیا برای اینکه بتوانند خدا را به انسان‌ها بشناسند از راه عقل وارد می‌شوند که بسیار مهم است.

وی درباره تعریف معنای عبادت ابراز کرد: معنای عبادت این نیست که روزه بگیریم و نماز بخوانیم زیرا عبادت واقعی تفکر در کارهای خداوند است و این نمازهای ما باید همراه با تفکر باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی کرمانی درباره اهمیت کار پیامبران و انبیا گفت: مهم‌ترین کار انبیا و پیامبران این است که کار فرهنگی کنند و تاثیر کار فرهنگی در جامعه امروز بالا بردن تفکر است، برای نمونه ابراهیم (ع) در فضای بت‌پرستان و شهر بت‌پرستی به تنهایی تمامی بت‌ها را شکست و آنانی که در آن شهر بودند گفتند که ابراهیم را بسوزانند و چگونه این کار از عهده ابراهیم (ع) برآمد و اکنون ما باید بدانیم که این انسان‌هایی که در صدد بودند که ابراهیم (ع) را بسوزانند کر و گنگ هستند و از آیین جاهلی خود برنمی‌گردند.

وی با اشاره به وظایف حکومت اسلامی گفت: یکی از وظایف حکومت اسلامی این است که انسان‌ها را از تاریکی به نور وارد کند و این عزیزان ما که در هشت سال دفاع مقدس جان دادند به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران عاشق جبهه‌ها شدند و به شهادت رسیدند.

امام جمعه موقت تهران درباره دلایل عدم ازدواج جوانان اظهار داشت: جوانان ما تاکنون نتوانسته‌اند ازدواج کنند چراکه ازدواج یک نیازی مانند غذاست و تقلید و تشریفات از دلایل عدم ازدواج جوانان است لذا اگر جوانی احساس کند در صورت ازدواج هیچ باری بر دوش‌اش قرار نمی‌گیرد به یقین ازدواج می‌کند.

وی ادامه داد: اگر ازدواج به‌گونه‌ای باشد که جوان احساس کند در بند تشریفات قرار می‌بگیرد از زیر بار ازدواج شانه خالی می‌کند و آیا چنین زنی که در جامعه آن دوران نبی‌اکرم وجود داشت که در پس پرده گفت آیا پسری هست که من به عقد او در بیایم در جامعه کنونی ما نیز وجود دارد که خود داوطلب ازدواج شود؟

حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی کرمانی هم‌چنین افزود: شیوه ازدواج در دوران پیامبر به گونه‌ای بود که نبی اکرم مهریه زن را خواندن قرآن قرار می‌داد و اکنون اگر از این مسائل آن دوران بگذریم اکنون باید بیاییم که تشریفات ازدواج جوانان را برداریم تا جوانان بتوانند با تمکنی که دارند ازدواج کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


برچسب‌ها:
ارسال توسط سید جمال الدین اسد آبادی
صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 ... 17 صفحه بعد